- Yasaklandı
Ne demek üzme kendini iyi günlerAldatmadığını biliyorum en yakın dostu ailesi beni tanıyor ciddi bir ilişkiydi tek sorun çok ders çalıştığı için kafayı sıyırmış bir halde eve dönüyodu 3 gün art arda kavga edip ayrılmak istediğini söyledi 2 yıla yakın bir ilişki olmasa umrumda olmaz ama bu kadar zaman haryacınca insan üzülüyor
Post automatically merged:
çok teşekkür ederim hepinize söylediklerinizi düşünücem
He o zaman burada senin söylediğine hitaben " hiç bir şey söylemeden engelledi." dediğin için böyle söyledim Siz bu konuda kavga etmişsiniz. Yani belki fazla üzerine gitmişte olabilirsin. Belki ailesi sürekli baskı altında ders çalıştırıyor bence sende biraz ara ver birbirinize zaman tanıyın. Belki açar engelini ailesinin numarası varsa ailesini ara ama sadece ailesi ile konuş kızla konuşma sadece ailesine sürekli iyimi diye sor yani onu sevdiğini ailesine hissettir. Ailesi hissederse illaki anne kız konuşurken şu konuşma geçecektir " Kızım bu çocuk yine seni sordu" adım gibi biliyorum.Aldatmadığını biliyorum en yakın dostu ailesi beni tanıyor ciddi bir ilişkiydi tek sorun çok ders çalıştığı için kafayı sıyırmış bir halde eve dönüyodu 3 gün art arda kavga edip ayrılmak istediğini söyledi 2 yıla yakın bir ilişki olmasa umrumda olmaz ama bu kadar zaman haryacınca insan üzülüyor
Post automatically merged:
çok teşekkür ederim hepinize söylediklerinizi düşünücem
sorunda o maalesef annesi konuşuyor benimle ama babası hiç istemiyor bu ilişkiyi her zaman arayıp sorma imkanım yok kıza dostundan ulaşıyordum 2-3 gündür dostuda bana davarnışlarından sonra beni haklı buldu küstü kıza şu an hiç bir iletişimim yok takıntılığa dönüşmesini istemiyorum olayın sükun ile ayrılsaydık bunların hiç biri olmazdıHe o zaman burada senin söylediğine hitaben " hiç bir şey söylemeden engelledi." dediğin için böyle söyledim Siz bu konuda kavga etmişsiniz. Yani belki fazla üzerine gitmişte olabilirsin. Belki ailesi sürekli baskı altında ders çalıştırıyor bence sende biraz ara ver birbirinize zaman tanıyın. Belki açar engelini ailesinin numarası varsa ailesini ara ama sadece ailesi ile konuş kızla konuşma sadece ailesine sürekli iyimi diye sor yani onu sevdiğini ailesine hissettir. Ailesi hissederse illaki anne kız konuşurken şu konuşma geçecektir " Kızım bu çocuk yine seni sordu" adım gibi biliyorum.
Tamam bro kız belli ki ne istediğini bilmiyor sadece biraz sal dediğim gibi annesi ile konuşmaya devam et halini hatrını sor yeter illaki annesi ile konuşacaklar. Belki annesine problemin ne olduğunu söyler. Sen dediğim gibi kızın annesiyle iletişimde kal her hafta 1 kez ara en son kızını sor yeter. Zamanla istemeyeceksin zaten eğer uzlaşmaya gidilmezse.sorunda o maalesef annesi konuşuyor benimle ama babası hiç istemiyor bu ilişkiyi her zaman arayıp sorma imkanım yok kıza dostundan ulaşıyordum 2-3 gündür dostuda bana davarnışlarından sonra beni haklı buldu küstü kıza şu an hiç bir iletişimim yok takıntılığa dönüşmesini istemiyorum olayın sükun ile ayrılsaydık bunların hiç biri olmazdı
Haklısın diğer yapacağım şeyler işi farklı bir radyeye taşıyacak ilgin için çok teşekkür ederim gerçektenTamam bro kız belli ki ne istediğini bilmiyor sadece biraz sal dediğim gibi annesi ile konuşmaya devam et halini hatrını sor yeter illaki annesi ile konuşacaklar. Belki annesine problemin ne olduğunu söyler. Sen dediğim gibi kızın annesiyle iletişimde kal her hafta 1 kez ara en son kızını sor yeter. Zamanla istemeyeceksin zaten eğer uzlaşmaya gidilmezse.
Evini adresini okulunu ve her şeyini biliyorum finallere çalışıyorum şimdi bittikten sonra gidip konuşmak isticem ama nasıl karşılar inan hiç bilmiyorumkanka kız ayrılmış ama kendimi senin yerine koyunca da en azından bi son kez de olsa konuşması gerekiyor bence telefondan da olsa beraber 2 dopdolu yıl geçirmişsiniz. üniversite okuyor olabilirsin ama illa kızın olduğu yere falan döneceksin o iki yıllık süre zarfında illa evini adresini falan görmüşsündür biliyorsundur veya takıldığı yerleri bir gün buralar gitmeyi deneyebilirsin onun karakterini bilmem ama rahatsız da olabilir bundan. seni anlıyorum dostum sana sabır diliyorum
güzel dostum bunu normal karşılamazsa da yapacak bir şey yok kendisi kaybeder anladığım kadarıyla senin içinde hala bir şeyler var ama bunları gömmen gerekecek buyuk bi olasılıkla...Evini adresini okulunu ve her şeyini biliyorum finallere çalışıyorum şimdi bittikten sonra gidip konuşmak isticem ama nasıl karşılar inan hiç bilmiyorum
kanka sms onay siteleri var oradan 4 5 tlye sanal numara alıp whatsapp acabilirsin.2 yıllık sevgilim ile ayrıldık bir şey yoktu aslında her şey güzel gidiyordu arkadaşlarının gazına geldi yalnızlık freedom hot summer vs ayağına ayrıldı şaka gibi her yerden engelledi adam akıllı soru soramıyorum wp den mesaj atmak istiyorum sahte numaran nasıl mesaj atabilirim veya yardımcı olabilecek biri varsa mesajımı iletbilir mi ? amacım kötü değil sadece bu kadar zamanı emeği değeri hiç etmesine üzülüyorum adam akıllı oturup sükun ile her şeyi konuşmak istiyorum. İlginize teşekkürler
kıza baksana olm sıkılmış ayrılmış
Kanka bu iş sanal ile çözülmez git Yüz yüze konuş eğer anlamıyorsa boşver takıl kafana göre.
böyle ilişkilerden uzak durunkıza baksana olm sıkılmış ayrılmış