salt okunur dosya hatası

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seçkin Üye
Ödüller
11
10 HİZMET YILI
Arkadaşlar Merhaba Pubg Mobile Config Dosyalarını Taşırken "Bu Dosya Salt Okunur" Şeklinde Bir Hata ile Karşılaşıyorum Yardımcı Olurmusunuz ?

Hand Of The God
Ultra Üye
Ödüller
9
7 HİZMET YILI
hocam dosyaya sağ tıklayıp özellikler'i seçerek dosya özelliklerini denetle. salt okunur özniteliği işaretliyse, işaretini kaldırıp tamam'a tıkla

Seçkin Üye
Ödüller
11
10 HİZMET YILI
ekran resmi paylaşabilirsen yardımcı olabilirim
salt.png

Dosyayı buraya yapıştırmak istediğimde bu hatayı alıyorum ve bu tüm dosyalarda geçerli :(

Přijímám všechno, co mi život dal i vzal.
Banlı Üye
Ödüller
3
Sosyal
6 HİZMET YILI
Bu hatayı alıyorsanız ilk etapta dosya adını değiştirmeyi deneyebilirsiniz ama sonuç değişmeyecektir. Hatanın çözümü için söz konusu dosyaya sağ tıklayıp özelliklerinden Salt Okunur işaretini kaldırmanız gerekiyor.

Seçkin Üye
Ödüller
11
10 HİZMET YILI
Bu hatayı alıyorsanız ilk etapta dosya adını değiştirmeyi deneyebilirsiniz ama sonuç değişmeyecektir. Hatanın çözümü için söz konusu dosyaya sağ tıklayıp özelliklerinden Salt Okunur işaretini kaldırmanız gerekiyor.
dediğim gibi emulatorde böyle bir seçenek yok varsada ben bulamadım sağ tıklayıp salt okunur kaldır gibisinden hiiiiç birşey yok dostum :(

Uzman Üye
Ödüller
6
9 HİZMET YILI
Ekli dosyayı görüntüle 70311
Dosyayı buraya yapıştırmak istediğimde bu hatayı alıyorum ve bu tüm dosyalarda geçerli :(
dosya yöneticisi + indir. Benim cihazım xiaomi onda da bu sorundan dolayı dosya yapıştırmayı bırak klasörün içini göremiyodum başka dosya yönetici programlarında görüyodum yine yapıştıramıyodum ama bununla yapıştırırsın olmazsa youtube de xiaomi obb dosyasına giremiyorum yaz detaylı bakabilirsin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...