Samiranın abartıldığı kadar güçlü olmaması

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
zaten yeni gelen çoğu şampiyon çok güçlü oluor mesela sett bir w bastımı ölümsüz oluyordu sonra nerf lendi

Üye
8 HİZMET YILI
Yeni çıkan herolar her zaman güçlü oluyo satıyolar sonradan nerfliyorlar

Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
Aga senin dediklerine hak verdiğim halde bana yinede güçlü geliyor.
Garip :D

Onaylı Üye
Ödüller
3
7 HİZMET YILI
yeni çıkan hero hep ayarsız çıktığı için güçlü olmuyo mu :D

Uzman Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
yüksek eloda parçalarlar karakteri kanka,nasıl dersen düşük eloda donmuş yürek alan yok :) donmuş yüren o çarı mahveder

Osman Demirci
Uzman Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
Mekanik Şampionlar Biraz Pratik İster Herkez Yada Eli Yatan Belli Kısımların Bende Dahil İyİ Oynayacağını Düşünüyorum Zamanla Çözerek Alışarak

en çok seven en iyi ölür
Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Bende PBE de denedim pek beğenemedim ama herzmanki gibi oyuna geldiğinde ilk 1-2 hafta kimse karşısında nasıl oynanacağını tam bilemeyecek ve herzamanki gibi güçlü çıkarılıp sonradan nerflencek yanı önce bi çıkmasını bekleyelim.

Onaylı Üye
Ödüller
3
7 HİZMET YILI
dostum karakter 2 itemle bile ultisi kişi başı 500 vurabiliyor + ultisi 3 saniye + olarak güç bela s oluyor diyorsun e atın q atınca geriye zaten bir şey kalmıyor + olarak w su kötü demişsin ashe gibi rsi aşırı op olan karakterleri sadece w kullanarak engellebilen bir adcden bahsediyoruz + olarak ADC diyoruz nişancı olan
Post automatically merged:

qiyana güçlü değil sadece suikastçı + apheliosu ben pbedeyken aşırı güçlü buluyordum kite yeteneği var alan hasarı var uzaktan güvenli yerden vuruyorsun can çalma silahı var + çakram taretinin saldırı gücü oranı aşırı fazla ve uzaktan vuran silahla çalışıyor yani aphelios lolün en op şampiyonlarındandır ve samirayla karşılaştırılamaz
aphelios en op karakterlerden demişsin yeni gördüm aphelios yediği nerflerden sonra pro ligde banlanmıyor bile aga

Onaylı Üye
Ödüller
1
5 HİZMET YILI
I bet she will be waaaay better on release. Riot always does this, otherwise they would not make money on the upcoming champions bundle with skins. It's a bummer to know that S is hard to get, I was hyped do play with Samira.

Uzman Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Samira hakkında ki deneyimlerim tam olarak şöyle benim düşüncem pasifi çalıştırmak için saldırı hızı odaklı oynanmalı ashe build yapılabilir benim tavsiyem runaan ilk item mahvolmuş hayalet danscı ebedi son item can çalma olabilir ölümün dansı veya kanasusamış gibi

Onaylı Üye
Ödüller
3
7 HİZMET YILI
Samira hakkında ki deneyimlerim tam olarak şöyle benim düşüncem pasifi çalıştırmak için saldırı hızı odaklı oynanmalı ashe build yapılabilir benim tavsiyem runaan ilk item mahvolmuş hayalet danscı ebedi son item can çalma olabilir ölümün dansı veya kanasusamış gibi
aga ulti ile milletin arasına girdiği için çok dmg yiyecek bence ölümün dansı kesinlikle

Лучше свой кусок чем чужой пирог
Uzman Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Geldiği ilk yamada biraz bozuk olabilir ama sonraki yamalarda nerf yiyerek eskisi gibi güçlü olmaz.

Süper Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
Katılıyorum ilk defa yeni çıkan şampiyon güçlü deil

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...