Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
öncelikle ben bu işte ustayım her yerde araştırdım ve sonunda bütün ban ların nasıl açılacağını buldum
ıp ban yediysen modeme res at gir (olmadıysa tekrar modeme res at nick değiştir dene)
serial ban yediysen serial address changer yaz googleye program ile değiştirebiliyorsun programı açıcaksın 1 harfini değiştir ve pc yi yeniden başlat başka hesap ile giriş yap
mac ban yediysen mac address changer yaz aynı şekilde serial gibi değiştirirsin
son olarakta paket ban atıyor bunu Türk sunucuları atamaz genelde çalıntı mod ve ya abuk subuk mod yaptıkları için samp Tr den bir şey bekleme paket ban atarlarsa hepsini yapman gerekecek ıp değiştirmen gerekecek serial değiştirmen gerekecek mac değiştirmen gerekecek ayrıca son olarakta bildiğim kadarıyla bilgisayarının adını kopyalıyormuş sunucu bilgisayarının adını da değiştirebilirsin bildiğim her şeyi anlattım bu zamana kadar her türlü hileden ban yedim crasher falan filan uğraştığım için banımı açamadığım server de olmadı tabi artık samp oynamıyorum sıkıcı geliyor