SAMP

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
for a Dream
Seçkin Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
Beyler ben bir tane samp serverinden ıp ban yedim bana yardım edebilirmisiniz ıp mi nasıl değiştiririm

Bilinmiyor
Efsane Üye
Ödüller
13
10 HİZMET YILI
Samp oynuyorum bilgiliyim modemi aç kapa reset at tekrardan aynı servere girebilirsin fakat ban yediğin nick değişerek aynı nickle girersen girmez

#M.Kemal Atatürk
Seçkin Üye
Ödüller
8
Sosyal
8 HİZMET YILI
Müşteri Hizmetlerini Ara Ip Adresimi Değiştirecem De Düzelir .

Seçkin Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
öncelikle ben bu işte ustayım her yerde araştırdım ve sonunda bütün ban ların nasıl açılacağını buldum

ıp ban yediysen modeme res at gir (olmadıysa tekrar modeme res at nick değiştir dene)

serial ban yediysen serial address changer yaz googleye program ile değiştirebiliyorsun programı açıcaksın 1 harfini değiştir ve pc yi yeniden başlat başka hesap ile giriş yap

mac ban yediysen mac address changer yaz aynı şekilde serial gibi değiştirirsin

son olarakta paket ban atıyor bunu Türk sunucuları atamaz genelde çalıntı mod ve ya abuk subuk mod yaptıkları için samp Tr den bir şey bekleme paket ban atarlarsa hepsini yapman gerekecek ıp değiştirmen gerekecek serial değiştirmen gerekecek mac değiştirmen gerekecek ayrıca son olarakta bildiğim kadarıyla bilgisayarının adını kopyalıyormuş sunucu bilgisayarının adını da değiştirebilirsin bildiğim her şeyi anlattım bu zamana kadar her türlü hileden ban yedim crasher falan filan uğraştığım için banımı açamadığım server de olmadı tabi artık samp oynamıyorum sıkıcı geliyor ;)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...