Samsung Galaxy A70 telefonum varda nasıl root atabilirim? Bootloader kilidi vs şeyleri varmış anlayamadım yardımcı olabilecek var mı? Eskiden Note 4 telefonum vardı TWRP yükleyip Magisk root atmıştım A70 Android olduğu için biraz farklı sanırım bilgisi olan yazabilir mi?
Bootloader kilidi kaldırmak gayet basit geliştiric ayalrından OEM kilidini ve USB hata ayıklama aç sonra telefonunu kapat ses açmayla ses kısma tuşuna basarken USB PC'ye bagla sonra ses yükseltme tusuna bas bu şekilde yapıyor o modellerde.
Samsung Galaxy A70 telefonum varda nasıl root atabilirim? Bootloader kilidi vs şeyleri varmış anlayamadım yardımcı olabilecek var mı? Eskiden Note 4 telefonum vardı TWRP yükleyip Magisk root atmıştım A70 Android olduğu için biraz farklı sanırım bilgisi olan yazabilir mi?
Telegram pubg mobile kanallarından bulabilir. Veya belirli bir format atan telefonculardan rica edebilirsin fiyatta indirime anlaşıp fahiş fiyatlardan kurtulabilirsin tabikide bir tanıdığınsa