- Yasaklandı
Samsung Galaxy Book , sm-w627 64 Gb , Samsung Galaxy Tablet Bilgisayar , İntel , Wındows 10 Tablet , Tablet Bilgisayar , Tablet Fiyatları
Merhaba Arkadaşlar Ben Yusuf Bu kez Bir Tablet Bilgisayar Konusuyla Karsınızdayım Samsung Galaxy Book SM-W627 64 GB 10.1 Tablet PC Üreten Samsung Bu Tabletle Gönlümüzde taht Kurmuş Diyebiliriz Şık Zarif Sağlam Yüksek Performans Sunan Bu Tablet bilgisayarın 64 Gb Hafızası Mevcut İntel İşlemci Ve Wındows 10 Yüklü Olarak Geliyor 2 Çekirdekte Çalışan Bu Tabletin Teknik Detaylarına Bakalım Zaten Fiyatı Yazdığımda Kaçabilirsiniz Burdan
Samsung Galaxy Book SM-W627 64 GB 10.1" Tablet Özellikleri
Merhaba Arkadaşlar Ben Yusuf Bu kez Bir Tablet Bilgisayar Konusuyla Karsınızdayım Samsung Galaxy Book SM-W627 64 GB 10.1 Tablet PC Üreten Samsung Bu Tabletle Gönlümüzde taht Kurmuş Diyebiliriz Şık Zarif Sağlam Yüksek Performans Sunan Bu Tablet bilgisayarın 64 Gb Hafızası Mevcut İntel İşlemci Ve Wındows 10 Yüklü Olarak Geliyor 2 Çekirdekte Çalışan Bu Tabletin Teknik Detaylarına Bakalım Zaten Fiyatı Yazdığımda Kaçabilirsiniz Burdan
Samsung Galaxy Book SM-W627 64 GB 10.1" Tablet Özellikleri
Ekran Boyutu : 10.1"
Ekran Çözünürlüğü : 1920x1080 px
Dahili Hafıza : 64 GB
Bellek : 4 GB
Arttırılabilir Hafıza : Arttırılabilir
3G : var
Wi-Fi : var
GPS : var
Bluetooth : var
İşlemci Çekirdek Sayısı : 2 Çekirdek
İşlemci Türü : Intel İşlemci