Samsung S7 Edge Android son sürüm olmaz mı?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seçkin Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Merhaba arkadaşlar. Samsung S7 Edge telefonum var. En son Android 8 de kaldı. Biliyorsunuz android de güncelleme desteği uzun değil. Ancak yasal yollardan gelmeyen son sürüm androidi başka türlü telefonuma yükleyebilir miyim? Ve bu durum bir problem oluşturur mu? İnternette yabancı kanallarda gördüm yapanlar olmuş ama onların kendi modladığı bir şey mi yoksa orjinal rom mu bilemedim.

Seçkin Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Don t give up
Seçkin Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Telefona zarar verebilirsn

Süper Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
öyle bir şey yok diye biliyorum güncelleme telefonunu kapsamıyorsa yapamazsın hiç.bir şekilde

Seçkin Üye
8 HİZMET YILI
Telefonda kasma falan yoksa devam et yoluna o sürümle hiç riske atma telefonunu.

Onaylı Üye
7 HİZMET YILI
reis pek bişi olmuyor diye biliyorum pc den girip kabloyla bağlayıp zamanında ben lg ye yapmıştım youtubeden videolara bakıp yapabilirsin

Seçkin Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Eyvallah herkese teşekkür ederim. Durduk yere telefonu riske atmayak cidden şu aralar :)

LasTears
Seçkin Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
Telefon destekler ama yazılım senin telefonu desteklemeyeceginden dolayı telefonu bozabilirisin

vay be 7 sene olmuş
Seçkin Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
öncelkiile selamın aleyküm geçen sene note 5 telefonumun rom kilidi açık kalmıştı telefon hiçbir türlü açılmıyordu internetten senin dediğin gibi son sürüm bir android attım odin ile telefon çok güzel oldu ama şebeke gelmiyor ve bazı yerler çinceydi

Uzman Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
Tabii olur ama riskli, telefonu gözden çıkardıysan denemeni tavsiye ederim ha yok telefona bir şey olursa alamam diyorsan hiç uğraşma, yapmak istiyorsan youtubede türkçe & ingiliz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...