Açıkçası hiçbir ihtiyacım yok ama insan bir süre sonra yenilik istiyor arıyor. O dürtü bana bunu yap diyorBence girme o konulara tehlikeli olur zarar verirsin telefon
Benim telefon uzun zamandır güncelleme gelmiyor mi 8 se telefon kasmıyor hiçAçıkçası hiçbir ihtiyacım yok ama insan bir süre sonra yenilik istiyor arıyor. O dürtü bana bunu yap diyorBir de yeni arayüzü merak ediyorum
Bende de kasma yok işte merak dürtüsü yenilik arzusu. Yoksa başka bir derdim yokBenim telefon uzun zamandır güncelleme gelmiyor mi 8 se telefon kasmıyor hiç
Anladım seni başkanBende de kasma yok işte merak dürtüsü yenilik arzusu. Yoksa başka bir derdim yok
Samsungta çok az destek veriyor ya. Çok telefon çıkarıyor hangisni destekleyeceğini bilemiyor. Halbuki s7 Edge son sürümü kaldırabilecek güçte bir telefonOlmuyor galiba
Aleyküm selam mesaj kasıyoruz galibaSelamın aleyküm
Anladım eyvallah. Hele de böyle bir dönemde telefonu hiç bozmak istememTelefona zarar verebilirsn
Yabancı kanallarda yapanlar olmuşta acaba onlar kendi modlamaları falan mıdır?Telefon destekler ama yazılım senin telefonu desteklemeyeceginden dolayı telefonu bozabilirisin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?