Samsung S7 Edge Ekran

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hakikat ararsan Allah kula yakın kul Allah a
Uzman Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
images.jpg

Samsung S7 Edge ekranında çıkan pixel pixel şerit git gide kalınlaşan, bir çok kişiden duydum ve aynı sorunlar karşılaşan bir sürü insan var ve bu sorundan dolayı üretici firma kullanıcı hatası diyip garanti kapsamında değerlendirmiyor bu sorun hakkında detaylı bilgisi olan varmı telefon tamircileri ekran değişecek diyor buda 700 800 tl gibi bir maliyet çıkarıyor başka bir çözüm bilen varmı bu konu hakkında ilk başlarda aralarda çıkıp çıkıp kayboluyordu şimdi ise kalıcı ve git gide kalınlaşıyor napmalıyım şuan bu maliyeti karşılayacak imaknım yok maalesef

Seçkin Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
ekran değişmeden çözülmez sanırım bro letgodan felan bak bulursan 2.el temiz birşeyler elden çıkarmaya bak bence

Seçkin Üye
6 HİZMET YILI
hocam etrafımda arkadaşlarım arasında 2 kişi kullanıyor ve birinde oldu o oldugunda hemen sattı ama diğer arekadşım hala kullanıyor ve bir sıkıntısı yok yani bu cihaz işi inan şans işi gibi bir şey oldu paranla rezil olma yaptırmaya da ugraşma sat başka tel kuyllan önerim budur geçmiş olsun

Uzman Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
ekran değişmeden çözülmez sanırım bro letgodan felan bak bulursan 2.el temiz birşeyler elden çıkarmaya bak bence

Bu ekranla kim alır alırsa kaça alır düşünüyorum da bakalım teşekkürler

FENERBAHÇE
Seçkin Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
Samsung sonradan ürettiği cihazlarda (note10 hariç) ekran kalitesini berbat etti en ucuz ekran 300 tlden başlıyor uğraş dur

Bizde Boş adam Değiliz Yanii :D
Uzman Üye
Ödüller
7
6 HİZMET YILI
aynı sorunu babamda yaşadı ekran yanmış 300 falan tutmuştu

Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
bu samsunglarda kronik bir hata diye biliyorum.

Always in my headspace
Süper Üye
Ödüller
10
9 HİZMET YILI
Aynı muhabbet bir gün uyandığımda bilgisayarıma oldu ve şerit büyüyüp çizgi sayısı artmaya başladı ekran değişimi yaptılar . Bu gibi sorunlar maalesef yazılımsal bir sorun değil ekran değiştirmekten başkada yapacak bir şey olduğunu sanmıyorum. Güvenmediğin telefoncular hariçte götürüp cihazını oraya bırakıp değiştirme yapma .

Seçkin Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
S7 edge telefonlarında kronikleşen bir şey gibi. Çoğu arkadaşım da bu sıkıntıyı yaşadı. İmkanın varsa sat, yoksa da bir şekilde ikinci el ekran bulmalısın.

Onaylı Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
ekran degisimi yapilmasi gerekiyor. biraz arastirirsaniz kendiniz bile ekipmanlari satin alip yapabilirsiniz ancak el beceriniz yoksa hic ugrasmayin teknik serviste degisim yaptirin derim.

Üye
7 HİZMET YILI
bu modellerde kronik arızadır hele daha önce ekran değiştiyse ekrandan kaynaklı oluyor ne kadar değişseçn fayda etmez tekrarlar gine

Seçkin Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
Sorun iç ekranda iç ekranda çok pahlaıdır fakat değiştirilse sorun çözülür iyi akşamlar

Uzman Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
Ekran değişimleri sıkıntılı bence biraz para biriktirip 2. el temiz bir telefon al yoksa daha pahalıya patlar

Onaylı Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
Ekran değişimleri sıkıntılı bence biraz para biriktirip 2. el temiz bir telefon al yoksa daha pahalıya patlar
2. el telefon satin almak elindeki telefonun ekranini yaptirmaktan daha pahaliya gelir. ayrica ben olsam baskasinin telefonuna guvenip almazdim s7 hala cok guclu bir telefon.
Post automatically merged:

samsungun kronik sorunu bro bosuna arastrıma
bu sorun kronik bir sorun degildir. tamamen kullanim dikkatsizligine baglidir. 3 sene boyunca s7 edge kullandim ne pili ne ekrani tik demedi. once kilif kullanin sonra dusurmemeye dikkat edin. artik cep telefonlari cok hassas uretiliyor.

schizophren
Seçkin Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
İmkanın varsa satmaya bak ekran fiyatı 300 civarı

Uzman Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
Yorum öneri düşünce ve çözümleriniz için teşekkür ediyorum. Sonuç olarak artık bütçe oluşana kadar veya telefon artık kullanılmaz hale gelene kadar devam edeceğim gibi duruyor

Onaylı Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
ekran kartında sıkıntı var kardeş tamir ettirmen gerek geçmiş olsun

Seçkin Üye
Ödüller
2
6 HİZMET YILI
Aynısı annemde var bu sorun telefonu aldıktan 2 gün sonra ortaya çıktı ekranı değiştirdik anca gitti

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...