ya güvendiğin bir telefoncuya ver ya da telefoncuya götürme kulaklıkta sorun olduğunu düşünüyorsan yapacak bişey yok bence değiştir eğer telefonunda sorun olduğunu düşünüyorsan yetkili servise yolla şuan telefoncular pek sağlıklı tamirler yapmıyor en azından benim çevremdekiler öyle.
kablolu kulaklık tamirine kimse ugrasmıyor...bu arada baska kulaklık denedinizmi aynı problem oluyorsa kulaklık soketınde problem olabilir o zaman tl tamircisi soketı degişimini yapar
Eğer kablolu kulaklık kullanıyorsanız çok kolay bozulabiliyor. Elinizdekini tamir ettirseniz bile verim alabileceğinizi sanmıyorum. Kablolu kulaklık üreticileri zamanla çözünebilen malzemeden ürettikleri için ne kadar dikkat ederseniz edin bir süre sonra çürümeye ve kopmaya başlayacaktır. Daha uzun ömürlü bir şey arıyorsanız kablosu bulunmayan bluetooth kulaklıkları tercih edebilirsiniz.
Kablolu kulaklıkları kullanırken hassas olunması gerekiyor. Öncelikle ilk tavsiye edeceğim şey yazılım güncellemeleriniz eksik ise yapmanız. Ben de Samsung'un orijinal kulaklığını kullanıyorum ve bir zamanlar kulaklığım yazılım güncellemesini yapmadığım için çalışmamıştı. Yazılım güncellemesinden eminseniz telefoncudan ziyade Samsung'un garanti servisine göndermenizi tavsiye ederim.