Samsung telefon kulaklığın tekinden ses gelmeme sorunu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
Arkadaşlar çok başıma geliyor, birisinden ses geliyor birisinden gelmiyor. Orijinal Samsung kulaklığı, telefoncuya falan götürsem tamir ederler mi?

Moderatörün son düzenlenenleri:
Onaylı Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Garantisi varsa garantiye yollayabilirsin bu dönemlerde telefonculara pek güvenemiyorum dostum

Onaylı Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
Klasik Samsung kulaklık problemi ya kablo ya kulaklık ahize problemi elektronik bir problem telefoncunun yapabileceğini düşünmüyorum

Donator
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
telefon yere düsünce bazi yerlerde kaynak kopmasi oluyormus

Onaylı Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
Arkadaşlar çok başıma geliyor, birisinden ses geliyor birisinden gelmiyor. Orijinal Samsung kulaklığı, telefoncuya falan götürsem tamir ederler mi?
Dostum o telefonlarda çok o durum yaşanıyor şansını bi dene derim tamir ederler umarım ve sende mutlu olursun .d

Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Reis direkt çöpe atacaksın yapacak başka bir şey yok maalesef. Kaç kez 200,300,400 tl lere aldığım kulaklıklar bu yüzden çöpe gitti.

Onaylı Üye
Ödüller
1
4 HİZMET YILI
ya güvendiğin bir telefoncuya ver ya da telefoncuya götürme kulaklıkta sorun olduğunu düşünüyorsan yapacak bişey yok bence değiştir eğer telefonunda sorun olduğunu düşünüyorsan yetkili servise yolla şuan telefoncular pek sağlıklı tamirler yapmıyor en azından benim çevremdekiler öyle.

Onaylı Üye
4 HİZMET YILI
kablolu kulaklık tamirine kimse ugrasmıyor...bu arada baska kulaklık denedinizmi aynı problem oluyorsa kulaklık soketınde problem olabilir o zaman tl tamircisi soketı degişimini yapar

Uzman Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
Eğer kablolu kulaklık kullanıyorsanız çok kolay bozulabiliyor. Elinizdekini tamir ettirseniz bile verim alabileceğinizi sanmıyorum. Kablolu kulaklık üreticileri zamanla çözünebilen malzemeden ürettikleri için ne kadar dikkat ederseniz edin bir süre sonra çürümeye ve kopmaya başlayacaktır. Daha uzun ömürlü bir şey arıyorsanız kablosu bulunmayan bluetooth kulaklıkları tercih edebilirsiniz.

Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Garantiye yolla en temizi hiç kurcalamanın bir anlamı yok ek olarak sorununu dile getir çözümü sağlayacaklardır. Teşekkürler

Onaylı Üye
4 HİZMET YILI
Kablolu kulaklıkları kullanırken hassas olunması gerekiyor. Öncelikle ilk tavsiye edeceğim şey yazılım güncellemeleriniz eksik ise yapmanız. Ben de Samsung'un orijinal kulaklığını kullanıyorum ve bir zamanlar kulaklığım yazılım güncellemesini yapmadığım için çalışmamıştı. Yazılım güncellemesinden eminseniz telefoncudan ziyade Samsung'un garanti servisine göndermenizi tavsiye ederim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...