Sanal alemde yaşıyor olmamızın ihtimali var mı?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seçkin Üye
Ödüller
2
2 HİZMET YILI
Sizce gelişen her şey, bize atılan yeni bir güncelleme olabilir mi? Başka varlıklar tarafından yönlendiriliyor olabilir miyiz?

Moderatörün son düzenlenenleri:
Uzman Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
Biz insanların tek yapması gereken şey sorgulamak her şeyin esasını gerçeğini hakikati bulmamıza yarayacak tek şey sorgulamak..

Uzman Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
Peki ya derine inidigimiz zaman gerçek olma ihtimali ne kadar ölünce lvl atliyorsak ?
o kadar çok ihtimal var ki sonsuza yakın neye inanmak istiyorsak inanabiliriz tabi ama fazla düşünmemek lazım bu konuları zamanında çok felsefeye dalmıştım insanı depresyona sokuyor

Seçkin Üye
Ödüller
2
2 HİZMET YILI
Biz insanların tek yapması gereken şey sorgulamak her şeyin esasını gerçeğini hakikati bulmamıza yarayacak tek şey sorgulamak..
Dinimize döndüğünüzde yaptığımız şey günah olarak sayılmaz mı
o kadar çok ihtimal var ki sonsuza yakın neye inanmak istiyorsak inanabiliriz tabi ama fazla düşünmemek lazım bu konuları zamanında çok felsefeye dalmıştım insanı depresyona sokuyor
O yüzden fazla sorgulamanak lazım

Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
bir aralar bunu ben de uzun uzun düşündüm sonra düşünmeyi bıraktım ama bana da hala çok mantıklı geliyor

Onaylı Üye
2 HİZMET YILI
bencede olabilir çünkü her yaşımızda bir level atlıyor gibiyiz örnek veriyorum sen 10 yaşındasın yani levelsin 30 yaşındaki bir kişiyi dövebilirmisin yani boss'u kesebilirmisin 10 level iken?

Onaylı Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
Ne tür bi manyak bizi bu cehenneme atar ki. Bence tamami ile gercek ve doğal.Bu tür düşünceler uzun vadede depresyon ve farklı psıkolojık sıkıntılara sokabılır.

Seçkin Üye
Ödüller
2
2 HİZMET YILI
Ne tür bi manyak bizi bu cehenneme atar ki. Bence tamami ile gercek ve doğal.Bu tür düşünceler uzun vadede depresyon ve farklı psıkolojık sıkıntılara sokabılır.
Neden biz oyunlarda hayvan falan falan öldürüyoruz ya onlarında bizim gibi düşünceleri oluşuyor sa

Onaylı Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
sanmıyorum ayrıyeten bu kadar kasmamak gerekiyor üzerine gitmemek gerek bence bu tür konuların insana kafayı yedirtebilir devamı gelirse netice de düşüncelerimizin bir sınırı var bir sınırımız var üstüne cıkamıyoruz zorlayan kafayı yer gibi

Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
Matrix izlemekten kafayı sıyırmıştım bir ara. Ama kesinlikle simülasyondayız.

Uzman Üye
2 HİZMET YILI
başlangıç filmini izlemediysen onu bi izle belki daha iyi anlaşılır bu dünyada her şey mümkün olabilir seni kim reddebilir ki şuan?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...