Birşey soracaktım bilgisi olanlar yardımcı olursa sevinirim
Olay şu ; Benim 2000 tl ye yakın para kazanmam gerekiyor en fazla 2 3 ay içinde eğer bilgisi olan var ise legal/illegal farketmez nasıl para kazanabileceğimi anlatabilirmisiniz
Dipnot:Boş yorum yazanlar/yorum kasmaya çalışanlar raporlanacaktır.
kendi siteni açıp 1-2 link koyup btc mining yapabilirsin tabii biraz reklam gerekiyor sanaldan csgo hilesi, vs. diye 1-2 sazan bulursan bence işini görür
Hesabınızı borsayı takip ederek küçük çaplı yatırımlar olabilir günlük 20 lira kar edilse ayda bu 600 3ayda da 2000 olur veya faizli olarak bankada tutabilirsiniz.
dostum mobilde paybucks diye bir uygulama var 7 soru var ve tanesi en fazla 35 krş getiriyor ve 15 dk da bir yenileniyor 2bin tl kazananlar var sorular genel kültür oluyor bence dene
eğer oyunlarda kendine güveniyorsan bi tane site var maç kuruyorsun kazanırsan site parası alıyorsun onuda paraya dönüştürebiliyorsun ismini unuttum ama sitenin
hileyle hesap kasıp satabilirsin , instagram da video linki (anlamışsındır) paylaşarak da iyi para kazanabilirsin insta hesabım kapanmadan önce günlük 10 lira geldiği oluyodu sen daha da büyütebilirsin