seni benden daha iyi tanıyorum
Süper Üye
Arkadaşlar ben spotify premium için sanal kart oluşturmak istiyorum bildiğiniz güvenilir bir site varmı acaba?
Bende innial kullandım ama tüm telefonlardan hesap açınca elimde başka numara kalmadı malesef nasıl innial hesap açabilirim bir fikrin varmı yardımcı olurmusun ?İninal daha basit arayüze sahip ininali öneririm
Maalesef o kadar bilgi sahibi değil yeni numara almak şart gibiBende innial kullandım ama tüm telefonlardan hesap açınca elimde başka numara kalmadı malesef nasıl innial hesap açabilirim bir fikrin varmı yardımcı olurmusun ?
Baska bir site biliyormusun kral pekiMaalesef o kadar bilgi sahibi değil yeni numara almak şart gibi![]()
papara vardı ona bak.Baska bir site biliyormusun kral peki
Valla tüm numaralardan hesap açtığım için artık açamıyorum malesefpapara , ininal en iyisi 2sinden birini seç ama ininal paparadanda daha iyi bence
Paparaya daha kaydolmadım innal sadece kayıtlı oldumPapara derdim ama tüm numaralardan hesap açmışsın kanka arkadaşlarından biri ininal kullanıyorsa rica et açsın sanal kart
Paparaya daha kaydolmadım innal sadece kayıtlı oldum
Peki papara'dan sanal kart oluşturduğumda spotify premium yaptığımda ve premium sonunda bende para kesilirmi kesilmez mi ?
para yüklemicem acıcam sonra spotify kartta para olmayınca premium iptal edicekEğer kartında varsa para kesiliyor, sanal kart olması önemli değil her türlü kesiliyor.
para yüklemicem acıcam sonra spotify kartta para olmayınca premium iptal edicek
Şuan kullanıyorum paparadan sanal kart açtım sonra premium açtım kartta parada yokHocam o taktik fix yedi, deneyebilirsiniz isterseniz.