Sanal Makinede LoL acmak

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
4 HİZMET YILI
merhaba sanal makinada lol açıp level kasmak istiyorum nasil yapabilirim internette bununla alakali hicbir sey yok

Seçkin Üye
Ödüller
8
Sosyal
7 HİZMET YILI
Dostum İlk olarak bir level botu uygulamısı bulman gerek internet üzerinden siteler üzerinden araştırısan bulabilirsin bulduğun zaman ise gerisi basit sanal bir makine alarak level botunu oraya kurman gerek zor olan kısım level botunu bulmak

Üye
4 HİZMET YILI
Dostum İlk olarak bir level botu uygulamısı bulman gerek internet üzerinden siteler üzerinden araştırısan bulabilirsin bulduğun zaman ise gerisi basit sanal bir makine alarak level botunu oraya kurman gerek zor olan kısım level botunu bulmak
level botu buldum ve calisiyor bizzat denedim hatta 0 dan bir hesapta 20 levele botla kastim assagi yukari 4 günde 30 yapiyo gece gündüz pc acik biraktiginda sanal makinede vmware kullanicam ilk kez kullanicam ama izlemem gereken adimlari hic bilmiyorum sanal makinede lol calisiyor mu calisiyosa hileyi actigimda asil bilgisayara gecip burdan hileyi nasil acicam falan discorddan iletisime gecebilir misn benimle yardimci olmak icn barlas#4273

Gökyüzü sadece uçmaktan korkanların sınırıdır
Süper Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Dostum vmware bir işletim sistemi kurman gerekli lol oynamak için ve düzgün çalışması için windows kurmalısın geri kalanı da orda halledebilirsin. sanal makineye windows kurup ve lol kurduktan sonra bot bulman gerekiyor botu da sanal makinaya yükleyerek kullanabilirsin

Üye
4 HİZMET YILI
Dostum vmware bir işletim sistemi kurman gerekli lol oynamak için ve düzgün çalışması için windows kurmalısın geri kalanı da orda halledebilirsin. sanal makineye windows kurup ve lol kurduktan sonra bot bulman gerekiyor botu da sanal makinaya yükleyerek kullanabilirsin
lolu sanal makineye en bastan mi yüklicem googleden indiricem falan?
Post automatically merged:

barlas#4273 discorddan ulasir misin lütfen ordan bana yardimci olşabilirsin

Gökyüzü sadece uçmaktan korkanların sınırıdır
Süper Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Süper Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
sunucu alman lazım serı botlu kasmak ıcın

Onaylı Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Sanal bilgisayarlarda ekran kartı olmadığı için bazı oyunlar sıkıntı çıkarabiliyo lolde sorun oluyomudur bilmiyorum.Eğer ticarete dökücem diyosan ekran kartlı sunucular satıyolar onlardan temin edip kullanabilirsin

☾⭒ königsrasse
Ultra Üye
Ödüller
10
7 HİZMET YILI
ekran kartlı bi vds bul normal şekilde lolü yükle aç dostum vanguard falan yok nasıl olsa gayet düzgün çalışıyor.

MeGaTÜRK
Onaylı Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
merhaba sanal makinada lol açıp level kasmak istiyorum nasil yapabilirim internette bununla alakali hicbir sey yok
Ortak suan o konu uzerındeyım 1 gb kaldı wın 10 sanal makıneyı ındırmeme lınux kullanıcısıyım deneyıp sana soyleyecegım benım sanal makınada acmamım sebebı ıp adresı ws kolayca degıstırmek hıleyı test etmek senın amacın nedır sadece kasmakmı

Süper Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
sunucu kiralayabilirsin yada wmware kullanabilirsin

Onaylı Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
Sanal bilgisayarlarda ekran kartı olmadığı için bazı oyunlar sıkıntı çıkarabiliyo lolde sorun oluyomudur bilmiyorum.Eğer ticarete dökücem diyosan ekran kartlı sunucular satıyolar onlardan temin edip kullanabilirsin
sorun oluyor elle çözemedim ben hazır lolbot larının içinde vmware hazır windows var onu kurunca oyun açılabiliyor

Seçkin Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
bu dediğini valorant üzerinde denemiştim ama vanguard sanal makinede çalışmadığı için olmamıştı

Süper Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
Sanal makine olarka ne kullanıyorsun ? Hyperv Virtualbox vb.

Onaylı Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
Yapması çok uğraştırıcı değil aslında sana daha rahat anlatabilmem için discord id ni özelden atarmısın

Onaylı Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
vmwareye izin veriyor mu onu öğrenmen gerek

Onaylı Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
Sanal makine dediğiniz ne oluyor arkadaşlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...