Sanal Para Borsası

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
Ödüller
3
7 HİZMET YILI
Selam arkadaşlar forumda sanal para birimlerinden herhangi birine kısa ve ya uzun vadeli yatırım, alış/satış yapanlar var mı? etkileşim içinde beraber al sat yapabileceğim birileri var mı? ilk olarak 500 lirayla girmeyi düşünüyorum.

Üye
7 HİZMET YILI
ya bu kulağa basit birşey gibi geliyor aslında bu işin eğitimini almadıysan girmeyeceksin bende para kaybettim ondan biliyorum ama sen kısa dönemde zengin olma hayalleri felan kuruyorsan bu uyarımıda dikkate almıyacagından eminim bu gerçek borsadır kazandıgın zaman paranı cebinde bil ancak kaybettigin vakit bu işi tekrar edicek olursan sonun cuzdanının boşalmasına neden olur . internetten araştır biraz ikiliopsiyon nedir ne değildir

not : youtubede internette filan ben kazanıyorum diyen hıyarlara inanma gerçekten kazanan kişi ya bir borsa egitmenidir kendini tanıtır yeşil yatırım gibi yada yabancı firmaların ayakcılarıdır reklam yapar ben kazanıyorum siz ne duruyorsunuz gibisinden

illlaki ben yapıcam diyorsan . 500 tl üzerine biriktir egitim alabiliyorsan al ancak o zaman kazanabilirsin egitimsiz girme perişan olursun

ki şahsen ben daha girmem belli bir miktar para biriktirince egitim almayı düşünüyorum kaybettigim para 700 civarında

sagdan soldan reklam görmüşsündür youtuberlar felan borsada işlem yapıp kazanırlar felan
ya onlar anlaşmalı yapıyorlar şirketle aklında bulunsun

Üye
Ödüller
3
7 HİZMET YILI
yok hocam youtube videolarıyla bu işe girilmez zaten biliyorum. amacım bu işten zengin olmak değil öyle bir hayale kapılmayacak kadar gerçekçiyim :) istediğim ufak da olsa yatırım yapmak ve deneyimlemek istiyorum. sanal borsa hakkında medium'da ve bir çok farklı paylaşım sitelerinden yazılar okudum işlerin iyi kötü nasıl yürüdüğünü biliyorum herhangi bir kimseden yatırım tavsiyesi almadım ki güvenip paramı onun dediğine de yatırmayı düşünmüyorum. eğitimini alacak kadar zamanım şu an yok borsa ciddi eğitim istiyor ben bilgisayar müh. okuyorum :D ben bölümü bitirene kadar çok zaman geçecek o zamana sanal paranın patlayacağını ve değerleneceğini düşünüyorum geç kalmak istemiyorum.

Üye
7 HİZMET YILI
karahan binarium da bir açık var ama nasıl değerlendirecegimi bilmiyorum burp suite kullanmasını biliyormusun
Post automatically merged:

örnegin demo hesapta usd euro 1.35xx civarındayken sen alım satımını 1.50 veya istediğin bir kurdan alış satış yapabiliyorsun açık bu cok havalı ama gerçek hesapta işe yaramı bilmem

Üye
Ödüller
3
7 HİZMET YILI
yok onu kullanmayı bilmiyorum.
örnegin demo hesapta usd euro 1.35xx civarındayken sen alım satımını 1.50 veya istediğin bir kurdan alış satış yapabiliyorsun açık bu cok havalı ama gerçek hesapta işe yaramı bilmem
bu ayın 25'inde bi bakalım belki olur :D

❤❤
Süper Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
karahan binarium da bir açık var ama nasıl değerlendirecegimi bilmiyorum burp suite kullanmasını biliyormusun
Post automatically merged:

Bakıcam Sence Yatırım Yapılırmı ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...