Sanal PC

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
beyler şimdi virualboxda istediğim herşeyi yapıyım virüsünden ratına kendi pc me bulaşmaz di mi?

Onaylı Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
beyler şimdi virualboxda istediğim herşeyi yapıyım virüsünden ratına kendi pc me bulaşmaz di mi?
Bulaşmaz hocam.
Post automatically merged:

Hatta şöylede bir ek yapayım. Virüstür solucandır zart zurt sanas makinada kalır ana makinana gelmez. amma velakin. sanal makinana o virüs sayesinde bağlantı kurabilen biri olursa ve yetenekli biriyse bi ihtimal ana makinana erişebilir.

Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
sanal pc derken ne acaba benim gibi yorum kasanlar burda herhal

Süper Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
Biane var eğer yapacaksan yapa bilirsin güzel ve kolay bir çözüm olacaktır senin için

Üye
6 HİZMET YILI
beyler herkese sa öncelikle şimdi sanal pc açma gibi bişey yapalir miyim çok hafif bi oyun 2d bişey bide yanında 2mb lık brogram açıcam bunu yapma imkanım var mı sanal pc de sebebi programda virus olma ihtimali var virustotalde gösteriyor yardımcı olursanız çok sevinirim
virtual machine uygulamaları var knk araştır biraz internette rahatlıkla bulursun

Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
Eskiden internet cafe lerde biz freez uygulamaları kullanıyorduk. Pc herşeyi yükle, kapat aç sistem sıfır olarak açılıyordu. öyle birşey işinize yarmazmı?

Benim söyledigimi arkadaş söylemiş bende şüphelendiğim de Deep freez açıyorum işinize yaraya bilir belki

Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
has a program called VirtualBox. he is great you can break a branch and do almost anything you want

Onaylı Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
microsoft azure ile ücretsiz 2-3 aya kadar vds alabilirsin. istersen gösterebilirim nasıl yapacağını veya araştır bulursun çok kolay ben en az 5 aydır kullanıyorum çok kaliteli sunucuları var

Seçkin Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
vds method basit android pep yükle kayıt ol sanal kart aç azureye giriş yap bilgileri gir birtane vds al bu kadar :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...