Onaylı Üye
Rica ederim ne demek. başka sorularınız var ise yanıtlamaya çalışırımanladım hocam tesekkr ederım eyvallah
Rica ederim ne demek. başka sorularınız var ise yanıtlamaya çalışırımanladım hocam tesekkr ederım eyvallah
Bulaşmaz hocam.beyler şimdi virualboxda istediğim herşeyi yapıyım virüsünden ratına kendi pc me bulaşmaz di mi?
Hatta şöylede bir ek yapayım. Virüstür solucandır zart zurt sanas makinada kalır ana makinana gelmez. amma velakin. sanal makinana o virüs sayesinde bağlantı kurabilen biri olursa ve yetenekli biriyse bi ihtimal ana makinana erişebilir.Bulaşmaz hocam.
sanal pc den kasıtı, bilgisayarın içinde kullandığı, bilgisayar zarar görmeden özgürce hareket edebileceği bir sanal ortam istiyor arkadaş.sanal pc derken ne acaba benim gibi yorum kasanlar burda herhal
virtual machine uygulamaları var knk araştır biraz internette rahatlıkla bulursunbeyler herkese sa öncelikle şimdi sanal pc açma gibi bişey yapalir miyim çok hafif bi oyun 2d bişey bide yanında 2mb lık brogram açıcam bunu yapma imkanım var mı sanal pc de sebebi programda virus olma ihtimali var virustotalde gösteriyor yardımcı olursanız çok sevinirim
Sanal diyor GeFor NOW dan direkt sadece oyun oynanıyorNVİDİA Geforce NOW Gibi mi ?
Eskiden internet cafe lerde biz freez uygulamaları kullanıyorduk. Pc herşeyi yükle, kapat aç sistem sıfır olarak açılıyordu. öyle birşey işinize yarmazmı?