22 Nis 2020 #1 Hudzell Ultra Üye Katılım 16 Mar 2018 Mesajlar 1,534 Çözümler 2 Tepki puanı 496 Ödüller 8 Yaş 26 8 HİZMET YILI Öncelikle konuya boş boş bilmiyorum +1 gibisinden saçma sapan yorum atmayın tecrübesi olanlar yardımcı olsun gelelim konuya ,dark comet kullanacağım fakat bunun için sanal sunucu açmam lazım bu herhangi bir sıkıntı yaratır mı
Öncelikle konuya boş boş bilmiyorum +1 gibisinden saçma sapan yorum atmayın tecrübesi olanlar yardımcı olsun gelelim konuya ,dark comet kullanacağım fakat bunun için sanal sunucu açmam lazım bu herhangi bir sıkıntı yaratır mı
22 Nis 2020 #2 Buzzie B Cooldoge Süper Üye Katılım 20 Eki 2018 Mesajlar 743 Çözümler 6 Tepki puanı 256 Ödüller 5 7 HİZMET YILI Hayır.
22 Nis 2020 Moderatör #3 xtragyne1st Несмотря на предателей, я все еще стою. Co - Admin Katılım 18 Tem 2017 Mesajlar 11,973 Çözümler 595 Tepki puanı 6,680 Ödüller 21 8 HİZMET YILI Sıkıntı olmaz.
22 Nis 2020 #4 LazHayalet İnsta ♥ @LazHayalet ♥ Efsane Üye Katılım 12 May 2016 Mesajlar 5,566 Çözümler 33 Tepki puanı 4,221 Ödüller 18 Sosyal 10 HİZMET YILI en iyisini yapmışsın sanal sunucuda kullanmakla kişisel bilgisayarda kullanmak sıkıntılı olabilirdi iyi kurbanlar
en iyisini yapmışsın sanal sunucuda kullanmakla kişisel bilgisayarda kullanmak sıkıntılı olabilirdi iyi kurbanlar
22 Nis 2020 Yasaklandı #5 wjörn W Яeforming Banlı Üye Katılım 5 Tem 2017 Mesajlar 605 Çözümler 2 Tepki puanı 68 Ödüller 5 8 HİZMET YILI Olmaz,sanmıyorum
22 Nis 2020 #6 kebabman K Onaylı Üye Katılım 22 Nis 2020 Mesajlar 51 Tepki puanı 1 6 HİZMET YILI not at all
22 Nis 2020 #7 cmbmyakuza C Onaylı Üye Katılım 21 Nis 2020 Mesajlar 60 Tepki puanı 4 6 HİZMET YILI Daha önceden çok kullandım dostum herhangi bir şeyi olmadı ama sıkıntı seviyesi yapacağın işlemlere bağlı
Daha önceden çok kullandım dostum herhangi bir şeyi olmadı ama sıkıntı seviyesi yapacağın işlemlere bağlı
22 Nis 2020 #8 Beyaztas marvelous Seçkin Üye Katılım 27 Haz 2018 Mesajlar 481 Çözümler 1 Tepki puanı 74 Ödüller 6 Yaş 24 Sosyal 7 HİZMET YILI Yapacağın işin seviyesine bağlı darkcomet içinse hiçbir zarar göreceğini düşünmüyorum
22 Nis 2020 #9 FPX Avenger F Onaylı Üye Katılım 20 Nis 2020 Mesajlar 50 Tepki puanı 2 Ödüller 4 Yaş 22 6 HİZMET YILI sıkıntı olmazz
22 Nis 2020 #10 drkesici D Seçkin Üye Katılım 13 Şub 2019 Mesajlar 309 Çözümler 1 Tepki puanı 25 Ödüller 3 Yaş 29 7 HİZMET YILI bro emin değilim ama olmıyacaktır sanıyorum
22 Nis 2020 Konuyu başlatan #11 Hudzell Ultra Üye Katılım 16 Mar 2018 Mesajlar 1,534 Çözümler 2 Tepki puanı 496 Ödüller 8 Yaş 26 8 HİZMET YILI Buzzie' Alıntı: Hayır. Genişletmek için tıklayın ... SILAYI SEVİYORUM' Alıntı: Sıkıntı olmaz. Genişletmek için tıklayın ... LazHayalet' Alıntı: en iyisini yapmışsın sanal sunucuda kullanmakla kişisel bilgisayarda kullanmak sıkıntılı olabilirdi iyi kurbanlar Genişletmek için tıklayın ... wjörn' Alıntı: Olmaz,sanmıyorum Genişletmek için tıklayın ... kebabman' Alıntı: not at all Genişletmek için tıklayın ... cmbmyakuza' Alıntı: Daha önceden çok kullandım dostum herhangi bir şeyi olmadı ama sıkıntı seviyesi yapacağın işlemlere bağlı Genişletmek için tıklayın ... Beyaztas' Alıntı: Yapacağın işin seviyesine bağlı darkcomet içinse hiçbir zarar göreceğini düşünmüyorum Genişletmek için tıklayın ... FPX Avenger' Alıntı: sıkıntı olmazz Genişletmek için tıklayın ... drkesici' Alıntı: bro emin değilim ama olmıyacaktır sanıyorum Genişletmek için tıklayın ... hepinize teşekküler konum #kilit olabilir
Buzzie' Alıntı: Hayır. Genişletmek için tıklayın ... SILAYI SEVİYORUM' Alıntı: Sıkıntı olmaz. Genişletmek için tıklayın ... LazHayalet' Alıntı: en iyisini yapmışsın sanal sunucuda kullanmakla kişisel bilgisayarda kullanmak sıkıntılı olabilirdi iyi kurbanlar Genişletmek için tıklayın ... wjörn' Alıntı: Olmaz,sanmıyorum Genişletmek için tıklayın ... kebabman' Alıntı: not at all Genişletmek için tıklayın ... cmbmyakuza' Alıntı: Daha önceden çok kullandım dostum herhangi bir şeyi olmadı ama sıkıntı seviyesi yapacağın işlemlere bağlı Genişletmek için tıklayın ... Beyaztas' Alıntı: Yapacağın işin seviyesine bağlı darkcomet içinse hiçbir zarar göreceğini düşünmüyorum Genişletmek için tıklayın ... FPX Avenger' Alıntı: sıkıntı olmazz Genişletmek için tıklayın ... drkesici' Alıntı: bro emin değilim ama olmıyacaktır sanıyorum Genişletmek için tıklayın ... hepinize teşekküler konum #kilit olabilir