29 Tem 2019 #1 BİOS Öğreniyor Hayatı Süper Üye Katılım 26 Mar 2019 Mesajlar 777 Çözümler 3 Tepki puanı 133 Ödüller 8 7 HİZMET YILI beyler güvenilir bir firma varmı acaba cok da pahalı olmasın ama sunucu birde o sunucuyu satın alıcam ya sonrasında ordan bişey indirip kendi pc atabilirmiyim yoksa atamammı
beyler güvenilir bir firma varmı acaba cok da pahalı olmasın ama sunucu birde o sunucuyu satın alıcam ya sonrasında ordan bişey indirip kendi pc atabilirmiyim yoksa atamammı
29 Tem 2019 #2 Tyler Durden Süper Üye Katılım 29 Ara 2018 Mesajlar 627 Çözümler 8 Tepki puanı 83 Ödüller 8 Yaş 28 7 HİZMET YILI Google Cloud'dan alabilirsin ama kredi kartı istiyor 5 dolar çekip geri veriyor diye biliyorum
29 Tem 2019 Konuyu başlatan #3 BİOS Öğreniyor Hayatı Süper Üye Katılım 26 Mar 2019 Mesajlar 777 Çözümler 3 Tepki puanı 133 Ödüller 8 7 HİZMET YILI AleminXIZLISI' Alıntı: Google Cloud'dan alabilirsin ama kredi kartı istiyor 5 dolar çekip geri veriyor diye biliyorum Genişletmek için tıklayın ... peki ordan indirdigim dosyayı kendi pc aktarabilirmiyim
AleminXIZLISI' Alıntı: Google Cloud'dan alabilirsin ama kredi kartı istiyor 5 dolar çekip geri veriyor diye biliyorum Genişletmek için tıklayın ... peki ordan indirdigim dosyayı kendi pc aktarabilirmiyim
29 Tem 2019 #4 Tyler Durden Süper Üye Katılım 29 Ara 2018 Mesajlar 627 Çözümler 8 Tepki puanı 83 Ödüller 8 Yaş 28 7 HİZMET YILI RoHS' Alıntı: peki ordan indirdigim dosyayı kendi pc aktarabilirmiyim Genişletmek için tıklayın ... Onun hakkında bilgim yok ama araştırırsan bulursun konu daha önce açsaydın arkadaşlar cevap verirdi Son düzenleme: 29 Tem 2019
RoHS' Alıntı: peki ordan indirdigim dosyayı kendi pc aktarabilirmiyim Genişletmek için tıklayın ... Onun hakkında bilgim yok ama araştırırsan bulursun konu daha önce açsaydın arkadaşlar cevap verirdi
29 Tem 2019 #5 SiyahS4ncak S Donator Katılım 4 Şub 2016 Mesajlar 870 Çözümler 4 Tepki puanı 637 Ödüller 15 Sosyal 10 HİZMET YILI Tabiki aktarabilirsin fakat işlemin internetten indirme ile arada süre farkı olacağını sanmıyorum mantık her zaman aynı yükle , indir
Tabiki aktarabilirsin fakat işlemin internetten indirme ile arada süre farkı olacağını sanmıyorum mantık her zaman aynı yükle , indir
29 Tem 2019 Konuyu başlatan #6 BİOS Öğreniyor Hayatı Süper Üye Katılım 26 Mar 2019 Mesajlar 777 Çözümler 3 Tepki puanı 133 Ödüller 8 7 HİZMET YILI SiyahS4ncak' Alıntı: Tabiki aktarabilirsin fakat işlemin internetten indirme ile arada süre farkı olacağını sanmıyorum mantık her zaman aynı yükle , indir Genişletmek için tıklayın ... anlamadım yani yine kendi internetim ile mi indirecegim
SiyahS4ncak' Alıntı: Tabiki aktarabilirsin fakat işlemin internetten indirme ile arada süre farkı olacağını sanmıyorum mantık her zaman aynı yükle , indir Genişletmek için tıklayın ... anlamadım yani yine kendi internetim ile mi indirecegim
29 Tem 2019 #7 Tyler Durden Süper Üye Katılım 29 Ara 2018 Mesajlar 627 Çözümler 8 Tepki puanı 83 Ödüller 8 Yaş 28 7 HİZMET YILI RoHS' Alıntı: anlamadım yani yine kendi internetim ile mi indirecegim Genişletmek için tıklayın ... Hayır onlar sana kendileri 100 90 veya 200 gibi bir hız veriyor ordan indirip kopyalama işlemini gerçekleştiriyorsun.
RoHS' Alıntı: anlamadım yani yine kendi internetim ile mi indirecegim Genişletmek için tıklayın ... Hayır onlar sana kendileri 100 90 veya 200 gibi bir hız veriyor ordan indirip kopyalama işlemini gerçekleştiriyorsun.