Sanalika Hack konum neden kapatıldı?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uzman Üye
8 HİZMET YILI
Selamun aleyküm. Nader bey yine sizin mi parmağınız var bunda ya ;D

Несмотря на предателей, я все еще стою.
Co - Admin
Ödüller
21
8 HİZMET YILI
Kanka başlığın hepsi büyüktür yada virüstotal eksiktir nebileyim bir eksiği olmassa kapatmazlar.

●▬▬۩ Yozgatlı ۩▬▬●
Süper Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
Ne üzerine konu açtın saten kapatılan konuyu ne için kapatıldığı yazar benim bildiğim

Słyszę, słyszę letni powiew.
Kurucu
Ödüller
25
10 HİZMET YILI
Benim bir parmağım yok, bu tür konular açman yersiz ve gereksiz, herhangi bir moderatöre özel mesaj atarsan gereken analizleri yapıp cevap verirler zaten. Normalde konu kapatılma yada silinme işlemlerinde üyeleri bilgilendirmeleri lazım. Bu konuda bakıyorum da modlarımız dikkatsiz davranıyor sayın @#MorpHeus . İlgilenirseniz sevinirim modlar konuları kapatırken yada silerken özel mesajla üyeleri bilgilendir seçeneğini seçebilirse daha güzel olur gibi.

ÖLÜYÜM
Süper Moderator
Ödüller
20
10 HİZMET YILI
+ Olarak Her Ne Paylaşıyosan Düzenli Paylaş Vürüs Total Koy Acıklama Yapsan Bile O Konuy Vürüs Total Koyulucak Koymadıgın Taktirdede Silinicektir !

Słyszę, słyszę letni powiew.
Kurucu
Ödüller
25
10 HİZMET YILI
silindi. Silen: XGuardiaN, Bugün 16:44, Nedeni: Vürüs Totalsiz Paylaşım Konu Siler Ken Veya Yorum Silerken
Yazarı bu işlemi yaptığına dair bilgilendir. Nedeni Diye Bir SeceneK Var Orayada Yazdım Gelmiyosa Benim Sucum Degil ;)
O zaman burada aptal olan kişi siz değil üyemiz. Eğer siz bildirdim diyorsanız size inancım tam. Arkadaş aciz özel mesaj kutusunu yada bildirimleri takip etmiyor sanırsam. Konu kapanmıştır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...