Sanalika hile yapana ödül

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
5 HİZMET YILI
Arkadaşlar selam, sanalikada sanil veya dia hilesi yapabilen arkadaş çalışılabilirliğini kanıtladığı an 200tl kazanacak. bol şans

Słyszę, słyszę letni powiew.
Kurucu
Ödüller
25
10 HİZMET YILI
Hocam neden Sanalika oynuyorsunuz sorabilir miyim ? Ayriyetten oyunu oynamayan arkadaşlar için sanil veya dia nın ne olduğunu söylerseniz iyi olur.

Seçkin Üye
Ödüller
8
10 HİZMET YILI
Hocam neden Sanalika oynuyorsunuz sorabilir miyim ? Ayriyetten oyunu oynamayan arkadaşlar için sanil veya dia nın ne olduğunu söylerseniz iyi olur.
sanil oyun içi para
dia da galiba oyunda alınan bir kart bir takım prestijler sağlıyor oyunda

Üye
5 HİZMET YILI
Eskiden ilk çıktığı zamanlarda hilesini deneyip bir türlü bulamamıştım, şimdi kendimi geliştirdiğimi düşünüp tekrar denedim ve yine başarılı olamadım. Tamamen kendimi eğitmek açısından. Ayrıyetten Sanil ve Dia oyun içi para hocam. İkisi

Süper Üye
Ödüller
10
Sosyal
8 HİZMET YILI
Server sided olduğu için malesef imkansız fakat sanil botu yapmıştım çalışabilirliğini kanıtlayabilirim.

Süper Üye
Ödüller
10
Sosyal
8 HİZMET YILI
Sanil botu derken hocam?
Sanil kasan bir bot. Aynı sen oynuyormuşsun gibi çalışıyor sen oyuna girdiğinde ise kapatıyorsun, günlük 20k ya yakın kasıyordu fakat şu anki durumu nedir bilmem. Özelden yazarsan kanıtlayabillirim :D

Are you sure
Süper Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
Sanalika SmartFox Lib Kullanan Bir Oyun Sanil Hilesi Yapmak Yerine Balık Botu Yapılabilir Bi Ara Euro.proyu Yapan Arkadaş Balık Botu Vermişti Bana Günde 50 Bin Sanil Kasıyordum Eğer
Sanalikanın Kullanıldığı Dilleri Biliyosan Çok Rahat Balık Botu Yapabilirsin Dia İşine Gelirsek Dia Kasılıyormu Bilmiyorum Ama Genel Olarak Dediğin Şeyler Otomatik Kasılma Botları İle Yapılıyor

Üye
5 HİZMET YILI
Sanil kasan bir bot. Aynı sen oynuyormuşsun gibi çalışıyor sen oyuna girdiğinde ise kapatıyorsun, günlük 20k ya yakın kasıyordu fakat şu anki durumu nedir bilmem. Özelden yazarsan kanıtlayabillirim :D
kanka click botu değil ya, bildiğimiz oyunun içine müdahale istiyorum direkt

Sanalika SmartFox Lib Kullanan Bir Oyun Sanil Hilesi Yapmak Yerine Balık Botu Yapılabilir Bi Ara Euro.proyu Yapan Arkadaş Balık Botu Vermişti Bana Günde 50 Bin Sanil Kasıyordum Eğer
Sanalikanın Kullanıldığı Dilleri Biliyosan Çok Rahat Balık Botu Yapabilirsin Dia İşine Gelirsek Dia Kasılıyormu Bilmiyorum Ama Genel Olarak Dediğin Şeyler Otomatik Kasılma Botları İle Yapılıyor
kapalı kutu serverlara ulaşmak imkansız değil gibi, aklımda bir şeyler canlanıyor fakat yazılıma dökemiyorum bir türlü. botlar bi tık alt seviye diye düşünüyorum hocam

Are you sure
Süper Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI

kapalı kutu serverlara ulaşmak imkansız değil gibi, aklımda bir şeyler canlanıyor fakat yazılıma dökemiyorum bir türlü. botlar bi tık alt seviye diye düşünüyorum hocam

Dediğin Şeye Gelicek Olursak Databasede Korunan Birşeyin Değerini Clientte Değiştirmen Bir Şeye Yaramaz Sende 90 Bin Gözükür Ama Databasede 5 Diye Kayıtlıdır Harcayamazsınki Benimde Bu Durumda Tek Aklıma Gelen Şey Bot Yapabilirmisin Yaparsın Zamanında SWF Dosyaları Vardı WPE Pro ile Düzenlenen Charles , Fiddler Tarzı Programlarla Market Hileleri Yapılıyordu Fakat Şuan Onlar Ne Kadar Çalısır Bilmiyorum

Onaylı Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
SWF ile eski eşyaları falan deneyerek bulabiliyorduk :D ama sanil hilesi yok yapabileceğin bot olur en fazla.

Üye
5 HİZMET YILI
Dediğin Şeye Gelicek Olursak Databasede Korunan Birşeyin Değerini Clientte Değiştirmen Bir Şeye Yaramaz Sende 90 Bin Gözükür Ama Databasede 5 Diye Kayıtlıdır Harcayamazsınki Benimde Bu Durumda Tek Aklıma Gelen Şey Bot Yapabilirmisin Yaparsın Zamanında SWF Dosyaları Vardı WPE Pro ile Düzenlenen Charles , Fiddler Tarzı Programlarla Market Hileleri Yapılıyordu Fakat Şuan Onlar Ne Kadar Çalısır Bilmiyorum
direkt servera müdahale gerekiyor yani anladım hocam teşekkürler. SWF dosyaları çalışır diye düşünüyorum ama hedefim o değil :)
Post automatically merged:

SWF ile eski eşyaları falan deneyerek bulabiliyorduk :D ama sanil hilesi yok yapabileceğin bot olur en fazla.
fiddler ile falan mı hocam?

Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
sanalikaya özel para hilesi imkansız ama balık farmı falan var diye bilioyorum

Uzman Üye
5 HİZMET YILI
2013 2014 seneleri arası deli gibi arayıp bulamamıştım be

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...