sanil oyun içi paraHocam neden Sanalika oynuyorsunuz sorabilir miyim ? Ayriyetten oyunu oynamayan arkadaşlar için sanil veya dia nın ne olduğunu söylerseniz iyi olur.
Eskiden ilk çıktığı zamanlarda hilesini deneyip bir türlü bulamamıştım, şimdi kendimi geliştirdiğimi düşünüp tekrar denedim ve yine başarılı olamadım. Tamamen kendimi eğitmek açısından. Ayrıyetten Sanil ve Dia oyun içi para hocam. İkisiHocam neden Sanalika oynuyorsunuz sorabilir miyim ? Ayriyetten oyunu oynamayan arkadaşlar için sanil veya dia nın ne olduğunu söylerseniz iyi olur.
Sanil botu derken hocam?
Sanil kasan bir bot. Aynı sen oynuyormuşsun gibi çalışıyor sen oyuna girdiğinde ise kapatıyorsun, günlük 20k ya yakın kasıyordu fakat şu anki durumu nedir bilmem. Özelden yazarsan kanıtlayabillirimSanil botu derken hocam?
kanka click botu değil ya, bildiğimiz oyunun içine müdahale istiyorum direktSanil kasan bir bot. Aynı sen oynuyormuşsun gibi çalışıyor sen oyuna girdiğinde ise kapatıyorsun, günlük 20k ya yakın kasıyordu fakat şu anki durumu nedir bilmem. Özelden yazarsan kanıtlayabillirim![]()
kapalı kutu serverlara ulaşmak imkansız değil gibi, aklımda bir şeyler canlanıyor fakat yazılıma dökemiyorum bir türlü. botlar bi tık alt seviye diye düşünüyorum hocamSanalika SmartFox Lib Kullanan Bir Oyun Sanil Hilesi Yapmak Yerine Balık Botu Yapılabilir Bi Ara Euro.proyu Yapan Arkadaş Balık Botu Vermişti Bana Günde 50 Bin Sanil Kasıyordum Eğer
Sanalikanın Kullanıldığı Dilleri Biliyosan Çok Rahat Balık Botu Yapabilirsin Dia İşine Gelirsek Dia Kasılıyormu Bilmiyorum Ama Genel Olarak Dediğin Şeyler Otomatik Kasılma Botları İle Yapılıyor
kanka click botu değil ya, bildiğimiz oyunun içine müdahale istiyorum direktSanil kasan bir bot. Aynı sen oynuyormuşsun gibi çalışıyor sen oyuna girdiğinde ise kapatıyorsun, günlük 20k ya yakın kasıyordu fakat şu anki durumu nedir bilmem. Özelden yazarsan kanıtlayabillirim![]()
kanka click botu değil ya, bildiğimiz oyunun içine müdahale istiyorum direkt
kapalı kutu serverlara ulaşmak imkansız değil gibi, aklımda bir şeyler canlanıyor fakat yazılıma dökemiyorum bir türlü. botlar bi tık alt seviye diye düşünüyorum hocam
kanka click botu değil ya, bildiğimiz oyunun içine müdahale istiyorum direkt
direkt servera müdahale gerekiyor yani anladım hocam teşekkürler. SWF dosyaları çalışır diye düşünüyorum ama hedefim o değilDediğin Şeye Gelicek Olursak Databasede Korunan Birşeyin Değerini Clientte Değiştirmen Bir Şeye Yaramaz Sende 90 Bin Gözükür Ama Databasede 5 Diye Kayıtlıdır Harcayamazsınki Benimde Bu Durumda Tek Aklıma Gelen Şey Bot Yapabilirmisin Yaparsın Zamanında SWF Dosyaları Vardı WPE Pro ile Düzenlenen Charles , Fiddler Tarzı Programlarla Market Hileleri Yapılıyordu Fakat Şuan Onlar Ne Kadar Çalısır Bilmiyorum
fiddler ile falan mı hocam?SWF ile eski eşyaları falan deneyerek bulabiliyordukama sanil hilesi yok yapabileceğin bot olur en fazla.