Çözüldü Sanallaştırma açmalı mıyım?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
3 HİZMET YILI
Arkadaşlar bannerlord oynamak istiyorum sanallaştırmayı açmalı mıyım?

Çözüm
Sanallaştırma işlemi genellikle performansı olumsuz yönde etkiler, yani oyununuzun çalışması yavaşlayabilir. Ancak, kullanılan sanallaştırma yöntemi ve ayarlarına bağlı olarak, performans kaybı minimize edilebilir.

Ancak fps tarzı oyunlar oynuyorsanız açık kalması uygundur. Bilgisayar sisteminiz bir tık iyiyse açmanıza gerek yoktur.
Ne Mutlu Türküm Diyene
Seçkin Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
Arkadaşlar bannerlord oynamak istiyorum sanallaştırmayı açmalı mıyım?
bildiğim kadarıyla sanallaştırma teknolojisi makine içine sanal bi os kurunca açman gereken bi destek yazılımı mı desem teknolojisi mi desem tam bilemedim ama oyun için açmak gerektiğini düşünmüyorum sanallaştırma benim cihazımda açık ama ben emulator için veya sanal makine için kullanıyorum

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
bildiğim kadarıyla sanallaştırma teknolojisi makine içine sanal bi os kurunca açman gereken bi destek yazılımı mı desem teknolojisi mi desem tam bilemedim ama oyun için açmak gerektiğini düşünmüyorum sanallaştırma benim cihazımda açık ama ben emulator için veya sanal makine için kullanıyorum
Bende daha yararlı olmuştu o yüzden oyle dedim

Look what you have done
Ultra Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
Sanallaştırma ile bannerlordun doğrudan bir alakası yok. Sanallaştırma teknolojisi daha çok emülatör vs. kullanırken performansı arttırır. Yine de açmanın bir zararı yok açabilirsin.

Ultra Üye
Ödüller
7
Sosyal
5 HİZMET YILI
oyunla sanallaştırmanın alakası yok sanallaştırma emulatorde hız almak için aç sadece

Seçkin Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
sanallaştırma bannerlord için çok bir şey farkettirmediğini bir yerde okumuştum

Ne Mutlu Türküm Diyene
Seçkin Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
Evet aç bence Steam gibi şeylerde alışveriş yapamamıştım sanal kartı etkinleştirmiştim yapabiliyorum
bahsettiği sanallaştırma sanal kart değil kral sen olayı çok yanlış anlamışsın sanallaştırma dediği bi teknoloji emulator veya sanal makine için gerekli bi teknoloji senin olay bambaşka

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...