Üye
Arkadaşlar bannerlord oynamak istiyorum sanallaştırmayı açmalı mıyım?
bildiğim kadarıyla sanallaştırma teknolojisi makine içine sanal bi os kurunca açman gereken bi destek yazılımı mı desem teknolojisi mi desem tam bilemedim ama oyun için açmak gerektiğini düşünmüyorum sanallaştırma benim cihazımda açık ama ben emulator için veya sanal makine için kullanıyorumArkadaşlar bannerlord oynamak istiyorum sanallaştırmayı açmalı mıyım?
Bende daha yararlı olmuştu o yüzden oyle dedimbildiğim kadarıyla sanallaştırma teknolojisi makine içine sanal bi os kurunca açman gereken bi destek yazılımı mı desem teknolojisi mi desem tam bilemedim ama oyun için açmak gerektiğini düşünmüyorum sanallaştırma benim cihazımda açık ama ben emulator için veya sanal makine için kullanıyorum
emülatörler için faydalı bir fonksiyon hocam. açarsanız iyi olurArkadaşlar bannerlord oynamak istiyorum sanallaştırmayı açmalı mıyım?
Evet aç bence Steam gibi şeylerde alışveriş yapamamıştım sanal kartı etkinleştirmiştim yapabiliyorumArkadaşlar bannerlord oynamak istiyorum sanallaştırmayı açmalı mıyım?
bahsettiği sanallaştırma sanal kart değil kral sen olayı çok yanlış anlamışsın sanallaştırma dediği bi teknoloji emulator veya sanal makine için gerekli bi teknoloji senin olay bambaşkaEvet aç bence Steam gibi şeylerde alışveriş yapamamıştım sanal kartı etkinleştirmiştim yapabiliyorum