Seçkin Üye
arkadaşlar pubg sanhok oynuyorum. haritada nereye atlıyorsunuz. ve neden oraya atlıyorsunuz.
ama 10 defa atlasam 2 defa çıkabiliyorum bootcampden çabuk ölüyorsun.ben bootcamp atliyorum en guzel loot
en son atladığım yer çünkü pusucu çok loot yapıyor ve odanın içinde sessiz sedasız bekliyor. öyle oyun oynicaksan oynama daha iyi yapai nan küçük çatışması bol güzel loot çıkıyo
Bootcamp hem hileyle hemde hilesiz hep Bootcamp çünkü adrenalin çok oluyo çıkana kadar 10 kill en az oluyor yaşarsanarkadaşlar pubg sanhok oynuyorum. haritada nereye atlıyorsunuz. ve neden oraya atlıyorsunuz.
haklısın loot çok anında svaş başlıyor ama 10 defa atlasam 2 defa anca çıkıyorum. sürekli gir çık yoruluyorum artık. eğer iyi oynayıp her defasında çıkıyorsan tabi zevkli gelir.botcamp kankam neden olduğunu da söyliyim itemler daha iyi olduğu için moruuuuk .d
yeterki heyecan aksiyon çatışma olsun diyorsun yanipaiman botcamp paradise lot ve adamın bol oldugu yer
Bootcamp Çok iyi aksiyonarkadaşlar pubg sanhok oynuyorum. haritada nereye atlıyorsunuz. ve neden oraya atlıyorsunuz.