Sanırım sıkılmaktan delirmek üzereyim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seçkin Üye
6 HİZMET YILI
Vaktimin çoğunda dizi izliyorum, diziden sıkılınca filme dönüyorum. Ara sıra da oyun oynuyorum. Yatmadan önce de kitap okuyorum fakat ben bile 1-2 haftadır bunları yapmaktan sıkıldım.

Bir ömür bu susmalar için fazla kısa değil mi
Uzman Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
Bilgisayarla uğraşıyorsan farklı programlama dilleri videoları falan izileyip öğrenerek vakit geçirebilirsin.

Seçkin Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
seçkin üyeye kasıp ondan sonra pubg lite hilesini kullan. İnanılmaz sarıyor. Oyunun başından kalkamıyorum :)

Seçkin Üye
6 HİZMET YILI
Onaylı Üye
9 HİZMET YILI
Ben deliricem sanırım evde , evin içinde eldiven ve maskeyle lol atıyorum :D

Seçkin Üye
6 HİZMET YILI
Ben deliricem sanırım evde , evin içinde eldiven ve maskeyle lol atıyorum :D
Tutuyor gerçekten arada delilik. Saçımı kısalttım makasla ben. Neler yaparım artık daha.
Post automatically merged:

Vaktimin çoğunda dizi izliyorum, diziden sıkılınca filme dönüyorum. Ara sıra da oyun oynuyorum. Yatmadan önce de kitap okuyorum fakat ben bile 1-2 haftadır bunları yapmaktan sıkıldım.
Ben de aynıyım. 3 gün spor yapıyordum, okulların tatil edilmesiyle 5 güne çıkardım bunu, en azından zaman geçiyor.

Onaylı Üye
9 HİZMET YILI
Aynı halde olduğum için sana yardım edemiyorum :D

Onaylı Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Herkes aynı durumda sanırım. Eve kapanık olan arkadaşlar için şuanlık sorun olmayabilir ama oyunsuzluk büyük dert bende mi sıkıntı var yoksa çok mu oyun seçiciyim çözemedim :/

Onaylı Üye
Ödüller
1
6 HİZMET YILI
Yıllardır evde otururum, dışarı çıkmayı pek sevmeyen bir adamım ama benim bile dışarı çıkasım geldi arkadaş :D , bu günlerde geçer inşallah , bu arada bende sadece dizi/film veya oyunlarla takılıyorum.

Seçkin Üye
6 HİZMET YILI
şu illet den kurtulsak da mangal balık keyfımıze baksak ama virus ıcın ınsan yapımı oldugu ortada herkez nasıl yapıldııgnı arastırıyor yapanlar fransız ılgılız alman bılım adamları fırma felan bellıymıs
Virüs insan yapımız olamaz. Virüs dediğiniz şey cansızdır, biyolojik bir silah için kullanılamaz çünkü kontrol edemezsin virüsü. Dünyada bile bulaşmamış ülke kalmamış nasıl yapay virüs çıkarımı yaptınız?

Seçkin Üye
6 HİZMET YILI
başkan sen telegram ındır telefona ordan araştır gerçeklerı yazıyorlar sılınmıyorda orda ızleyecegın vıdeolar ve konular sonra fıkrın degişir virus ınsan yapımı adam savcılıga bıle gıtmıs yapanları soyledı bılım ınsanları
İnsanların aklıyla dalga mı geçiyorsunuz. Hiçbir ülke birbirlerini suçlamıyor. Kimin ne olduğu belli belirsiz insanların paylaşımlarına bakarak virüsün yapay virüs olduğu kanısına varamazsın. Bu virüs zaten bilinen bir koronavirüsü. Merak ediyorum SARS ve MERS virüslerine de yapay diyor musunuz siz gerçekten?

Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
aynen benden de o kadar oyunlar iyice sıktı evde yapacak bir şeyde yok eğilim göstereceğim şeyler çok kısıtlı.

Seçkin Üye
6 HİZMET YILI
brevet ep 1 694 829 b1 kodlu googleden araştır
Attığın kodu sen bile araştırmadan körü körüne inanmışsın. Orada ki şey Covid-19 dan bahsetmiyor, SARS virüsünden bahsediyor, araştırmadan inanmayı bırakalım artık.

Seçkin Üye
6 HİZMET YILI
videoyu ızleyip vidodakı denılenlerı duydun mu adam savcılıga bıle gıtmıs bana bişi olursa hesabı bunlardan bılın dıyo
Bu adamı akıl hastahanesine alırlar anca. Aşının var olduğu denilen şey SARS virüsü içindir, Covid-19 değil. Bu adam kim ki, ne yetkisi var, ne bilgisi var, gündem olmak için her şeyi söyler bunlar. Bilimin yolundan sapıp, ne olduğu belirsiz bir adamın dediklerine körü körüne inanarak bağnazlık yapmayın.

Bahsedilen patent bu.
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
bilimsel kaynak size alın.

Seçkin Üye
6 HİZMET YILI
Hala ısrarla adamın dediklerini söylemeyin. İtalya'da çok kişi ölüyor çünkü geç önlem aldılar, normal değil mi? Ben size bilimsel kaynak attım, o bahsettikleri aşı koronavirüsün ailesinden olan SARS virüsünün aşısıdır, Covid-19'un aşısı değildir, inanarak kendinize zarar edersiniz.

Buda başka bir kaynak, okuyabilirsiniz:

Onaylı Üye
Ödüller
1
6 HİZMET YILI
Hala ısrarla adamın dediklerini söylemeyin. İtalya'da çok kişi ölüyor çünkü geç önlem aldılar, normal değil mi? Ben size bilimsel kaynak attım, o bahsettikleri aşı koronavirüsün ailesinden olan SARS virüsünün aşısıdır, Covid-19'un aşısı değildir, inanarak kendinize zarar edersiniz.
Doğru, daha covid-19 için aşının üretildiğini hangi kaynak söyledi ki ?

Seçkin Üye
6 HİZMET YILI
virusu bu firma Pasteur Enstitüsü ben aşı yaptım derse video gereçk olur o fırma da oyle bısı yok dıyor ama zaman gostercek evde kalalım
Akıl hastasının söyleyeceği hiçbir şey gerçek olmayacak. Virüsün genetiği hakkında bilim adamları araştırmalarını yapmışlar zaten. Sonucu ise virüsün yapay bir biyolojik silah olmadığı gerçeği çıktı. Bu linke bakarsanız bahsedilen patente SARS virüsü yazdığını göreceksiniz:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...