sanırım virüs girdi help

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
♥ Kusursuz ♥
Ultra Üye
Ödüller
10
8 HİZMET YILI
arkadaşlar pc kendi kendine bazı siteleri açıyor mesela referanslı aliexpress falan açıyor CCleaner ile tarama yaptırdım + anti root kit ile tarama yaptırdım fakat hiç bir işe yaramadı bi el atın be pls

New user
Banlı Üye
Ödüller
4
8 HİZMET YILI
Chrome'yi sil geri yükle. Virüs bilgisayar deposunda da saklanabilir. Deponuda bir yarar.

Seçkin Üye
Ödüller
11
10 HİZMET YILI
HitmanPro adında bir virüs tarama programı var diyer virüs programlarından iyi hitman pro yu indirip deneyebilirmisin ?

♥ Kusursuz ♥
Ultra Üye
Ödüller
10
8 HİZMET YILI
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
bu şekilde link açılıyor 360 denedim bişey olmadı MalwareBytes anti root kit denedim yine bir şey olmadı ? comboyu zaten kullanamıyorm bu nedir yaw
Post automatically merged:

Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
sonuç temizlendı sanırım teşekkürler önerileriniz için bi pc yeniden başlatıp geliyorm ben .d

♥ Kusursuz ♥
Ultra Üye
Ödüller
10
8 HİZMET YILI
herkese önerileri için teşekkürler sanırım virüsten kurtuldum konu kilitlene bilir daha fazla yazmanıza gerek yok. @Anaxinomus kilit alabilir miyim ?

Süper Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
Banada olmuştu bitane program vardı onu kurdum bütün chrome ayarlarını uzantılarını sıfırladı düzeldi ama şimdi uygulama çalışmıyor chrome yi sil yeniden yükle

Dans edecekler,şarkı söyleyecekler,can verecekler.
Seçkin Üye
8 HİZMET YILI
Bende de kendi kendine tarayıcı açılıp bir yerlere giriyordu. Birkaç yabancı, ismini bilmediğim program gözüküyordu. Onları program ekle/kaldır ve görev yöneticisinden kapatıp sildim. Onla düzelmişti galiba. Galiba diyorum çünkü format da attım sonradan belki o da olabilir.

Üye
7 HİZMET YILI
I had this issue .. Malwarebytes Premium Fixed it .. Try and get it ... There free uploads of it online .. find one. I promise you it'll work

♥ Kusursuz ♥
Ultra Üye
Ödüller
10
8 HİZMET YILI
format at demeyin atma şansım yok çok önemli dosyalarım bulunuyor yedekleme yapamam. chrome sildim bakalım devam edecek mi?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...