huawei alŞarjı uzun süre dayanan ve performansı iyi olan telefon önerileriniz var mı ben iphone kullanıyordum ama inanılmaz hızlı bitiyor. Bütcem 8 bin tl
huawei al
mantıklı sağolnokia 3310
Siz bu telefonu kullandınız mı hocam ?redmi note 8 dostum
şuan kullanıyorum bılgısayardan kod yazma felan yaptıım için telefonla pek işim olmyor ıkıncı gunun sonunda sarj 30 cıvarlarında olyorSiz bu telefonu kullandınız mı hocam ?
Tamamdır araştırıcam teşekkür ederimşuan kullanıyorum bılgısayardan kod yazma felan yaptıım için telefonla pek işim olmyor ıkıncı gunun sonunda sarj 30 cıvarlarında olyor
xiaomi tasarımları hoşuma gitmeye başladı biraz araştırdım şarjlarıda iyi gidiyormuş sanırım xiaomi alıcamxiaomi yada huawei tavsiyem
Telefon fiyatları dolara göre mi yükseliyor ?genel olarak iyidir özellik ve kullanım açısından baya kullanışlı
Düşmesini bekliyim o zaman aradan bi 5-6 yıl geçsinaynen yurt dışından geldiği için dolar kuruna göre fiyatları anlık değişebiliyor
Acelem var ama çaresi yok. Tayip yeni gümrük vergisi getirdi fiyatlar ondan arttıacelen yoksa bekle tabi ama bilgin olsun yakın zaman da zam yedi telefonlar piyasanın kötü olması fırsatçıların iştahını kabartıyor
Ne anlamda normal fiyat açısından mı yoksa karantinadan mı bahsediyorsunona birşey diyemem ama hayat normale dönse çok güzel olurdu