29 Mar 2020 #1 Crown é C Uzman Üye Katılım 30 Kas 2018 Mesajlar 231 Tepki puanı 27 Yaş 33 7 HİZMET YILI Dostlar Merhaba Ufaktan Bi Parça Mırıldanıcam'da Çok dip ses oluyor el atabilecek aslanlar gibi yapabilecek bi delikanlı var mı içinizde Saygılar
Dostlar Merhaba Ufaktan Bi Parça Mırıldanıcam'da Çok dip ses oluyor el atabilecek aslanlar gibi yapabilecek bi delikanlı var mı içinizde Saygılar
29 Mar 2020 #2 tored T Onaylı Üye Katılım 28 Mar 2020 Mesajlar 73 Tepki puanı 1 Ödüller 2 Yaş 21 6 HİZMET YILI youtube da aratıp kendin de deneyebilirsin hem öğrenmiş olursun bilmediğim için yardımcı olamıyorum
29 Mar 2020 #3 birmilliyetci B Büyük Lonca Üstadı Onaylı Üye Katılım 28 Şub 2020 Mesajlar 93 Çözümler 1 Tepki puanı 8 Ödüller 1 Yaş 34 6 HİZMET YILI Kendin Dene Kanka Adobe Audition İle Yapabilirsin Gayet Basit Ben Para İle Yapıyorum Forumda Ticaret Yasak Heralde Bu Yüzden Yardım Edemem Kurallara Uyalım!
Kendin Dene Kanka Adobe Audition İle Yapabilirsin Gayet Basit Ben Para İle Yapıyorum Forumda Ticaret Yasak Heralde Bu Yüzden Yardım Edemem Kurallara Uyalım!