League of Legends Batışı ve Gerçekler

Onaylı Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
Merhaba sevgili dostlar, bu konumda sizlere en eski MOBA'cılardan biri olarak, piyasadaki bütün MOBA oyunlarını oynamış, ve en sonunda League of Legends'i çıktığı saliseden itibaren indirip oynamaya başlayarak bu oyuna ömrünü harcamış birisi olarak size bu oyunun gerçek yüzünden biraz bahsedeceğim. Direk konuya geleceğim introyu fazla uzun tutmak istemiyorum. Bırakın emeğinizle kazanmayı, emek hırsızlığı yapsanız dahi kazanamayacağınız yegâne oyundur kendisi; her maç rakip takıma DDOS atabileceğin bir yazılım olsun, sen o DDOS'u atınca rakip takımdaki oyuncular internetten düşer, düşer eyvallah amma bu sefer oyunda minyonlar güçlenir, hepsinin 10K canı olur gelir sana tek ata ata cumhuriyet olur bir anda bitiriverir oyunu neye uğradığını şaşırırsın, ekrana yumruk atıp ekranı kırarsın sinirinden canım kardeşim benim. Alışveriş merkezlerinde oyuncak kutuları vardır ya parayı atarsın robot kol ile oyuncak çekmeye çalışırsın ama aslında o kol hiçbir oyuncağı tutmaz çünkü attığın otuz beşinci paradan sonra bir kereliğine tutması için ayarlanmıştır, burada amaç ne peki? İnsanları hırslandırmak ve heveslerini kursağında bırakmak. Hah işte, League of Legends de böyle bir oyun... Tamamen sizi ekran başında uzun süre tutmak için, sizi oyuna bağlamak için ve zamanınızdan çalmak için üretilmiş, boooş beleş vakit kaybından ibaret bir oyun. O farkı bu farkı diye detaylara hiç girmek istemiyorum çünkü bir oyunda ben şahsen dünyanın farkını çıkartıp masaya doksan derecelik açıyla koymama rağmen ben o oyunu hâlâ kaybediyorsam ben bunu şahsıma edilmiş ağır bir hakaret olarak algılarım, sizi bilemem bu size göre bir rekabet olabilir bir elektronik spor olabilir ama ben bu oyunun haksızlıklardan ibaret olduğunu, ve bu oyunda iyi oynayanın kazanamadığını düşünüyorum. Bu söylediklerimi de tabii ki bu oyunun bir takım oyunu olduğunu bilerek söylediğimi belirtmek isterim ayrıca, çünkü bu konuda benim tersimi savunan çok olacaktır ama durum maalesef ki böyle. Takım oyunu eyvallah ama karşınıza gelen takım Kore ligini darma duman edip dört dakikada inhibitöre dayanırken size gelen takımdaki oyuncular, "klavyemde Q tuşu neredeydi?", "ben fareme basıyorum ama karakterim yerinde duruyor neden acaba bunun bir ayarı falan mı var?" gibi soruları yakınlarına sorana kadar çoktan dokuz tane skor vermiş oluyor. Ve ne hikmetse oynadığımız her maç eksiksiz bir şekilde böyle geçiyor. Az önce de dediğim gibi tamamen sizi bilgisayar başında daha uzun süre tutabilme amacı güdülerek profesyonelce yazılmış bir algoritma ile yürütüldüğü gibi, bu amacına ulaşmayı fazlasıyla başarmış olan bu oyun vaktinizi çalmaktan başka hiçbir şey yapmıyor. Dostlar bırakın şu yalan dolan işleri, hayatınıza bakın okulunuza bakın gençliğinizi yakmayın benden size bir tavsiye. Yazımı okuduğunuz için teşekkür ederim. Kalın sağlıcakla; büyüklerime saygılar, kardeşlerime sevgiler ve tüm dostlara sağlıklı günler diliyorum.

Son düzenleme:
Onaylı Üye
Ödüller
2
Sosyal
2 HİZMET YILI
birşey bu kadar doğru anlatılamazdı benim düşündüğüm olay şu riot çalışanları maç başlatığımzda 9 tane ayrı bilgisayardan oyunu açıyor bizimle aynıanda giriyor ondan sonra bizim takımıza gelen 4 kişinin bilgisayarını sokaktaki insanlara dağıtıyolar karşıdaki 5 kişi de kendileri

Üye
Ödüller
6
9 HİZMET YILI
eskiye nazaran ne oyun zevki kaldı ne bir şey ama hala oynatıyo bu oyun kendini anlam veremediğim bir şekilde yazı çok doğru olmuş

Onaylı Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
Şimdi bir de bu oyunu profesyonel olarak oynayıp gerçekten bileğinin hakkıyla yüksek seviyelere gelmiş oyuncuların penceresinden bakalım bu konuya isterseniz arkadaşlar; tamam belki ben sizlere göre fazla fazla abartarak anlatıyor olabilirim amma ve lâkin hiç kimse tutup da bana bu oyunun sezon üçteki eski o competitive tadından eser kaldığını savunmasın gözünüzü seveyim. Aatrox bir levelde üç tane Q basarak hunharca tek atıyor, Riot ne yapsın gel baba Twitch'i nerfleyelim, yama notu bir geliyor Twitch'e nerf gelmiş, ne gelmiş? Taban zırhı 29'dan 28'e düşürülmüş, e biz Twitch'i nerfledik... De get işine arkadaş ya.

Seçkin Üye
3 HİZMET YILI
söylediklerine katılıyorum birçoğu doğru ama tabiki bir takım oyunu nasıl bir futbolcu 10 gol atsada maçı kaybedebilir bu da böyle bir oyun ben bu oyunu 2020 lerde ilk defa oynadım ama çoğu oyunlarda özellikle fps oyunlarında hile gelirse kesinlikle yenemezsin ama lolde öyle değil karşılaştığım kadarıyla tabiki kazanma ihtimalin olan bir oyun karşıda sc olsa bile herodan heroya değişir tabiki. her oyun aynı boş vakitini öldürmek için ben internetten iş yapıyorum açıkcası açıyorum yanda lolü ve gayette keyif alarak oynuyorum tabiki kitlesi biraz kötü ama onada yapacak bir şey yok

Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
oyun karşıda sc olsa bile herodan heroya değişir tabiki. her oyun aynı boş vakitini öldürmek için ben internetten iş yapıyorum açıkcası açıyorum yanda lolü ve gayette keyif alarak oynuyorum tabiki kitlesi biraz kötü ama onada yapacak bir şey yok

Donator
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
her oyun aynı boş vaktini öldürmek!!!!!!!!

Onaylı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
sezon sıfırlandığında eski kümenize çıkmanız 10 maç felan sürüyor ama biraz daha yukarı çıkmak isterseniz takımda %33 wr li adamlar geliyo anlamıyorum beni daha hırslandırıyor bu sistem sinir stress yapıyo kafayı yersiniz

Onaylı Üye
2 HİZMET YILI
Önceden gerçekten zevkliydi oyun şimdi hem mentwlini çürütüyor hem zamanınızı çalıyor hemde paranızı yiyor üstelik çocuklara ve anime severlere hitap etmeye başlıyor gerçekten rezaletsin riot (ayrıca arkadaşımız haklı olanı haykırmış tebrik ederim)

Onaylı Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
ah be s7 zed özledim
Post automatically merged:

lol batmadı kanka bu bir gerçek

인생은 짧고 고통스럽다
Süper Üye
Ödüller
3
Sosyal
3 HİZMET YILI
İlk başladığın da hevesli oluyorsun sonra bazı şeyleri anlayınca mentaliteni çökertiyor.
gayet haklı bir yazı

Onaylı Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
Bunun tek bir sebebi var; yapımcılar oyunun temel sorunları ile ilgilenmek yerine oyuna sürekli yeni içerik getirmeye ve oyunu zenginleştirmeye çalışıyorlar. Kolun kesilmiş kolundan galon galon kan kaybediyorsun ama o kolundaki yarayı sarmak yerine tutuyorsun Vayrodan ayakkabı alıyorsun gözlük alıyorsun kazak mont alıyorsun, e kan kaybından öldün kardeşim? Önce şu kanayan yaranı sarsana, sonra alırsın kıyafetini aksesuarını... Ciddi şekilde kanayan bir yaran varken sen o yarayı sarıp kanı durdurmak tampon yapmak yerine başka işlerle uğraşıyorsun bu vakit ve can kaybıdır. Aynı şekilde bu oyunda bu kadar temel sorun varken bu kadar bug varken ve eşleştirme sistemlerinde bu kadar sorun varken tutup da Twitch'in taban zırh değerini 29'dan 28'e düşürmek, veya ne bileyim Statik Hançer'in patlama hasarını 400'den 401'e çıkarmak akıl kârı değil vallahi akıl kârı değil birisi çıksın bana Riotun yaptığı bu harekete dair tek bir mantık söylesin ya desin ki abi bu böyledir Riot bu sebepten dolayı bu şampiyonun saldırı gücünü beşten üçe düşürüyor bunun can değerini dörtten altıya çıkarıyor desin ki profesyonel arenada iş yapıyor mantığı bu desin ya. Mantığınız batsın böyle bir mantık olamaz, senin oyununda bitmeyen buglar var ve bu buglar kötüye kullanılıyor, kod açıkların var dur şu oyuna bir reset atayım demiyorsun, neyin dengeli neyin dengesiz olduğuna karar veremiyorsun iğrenç bufflar ve iğrenç nerfler atıyorsun hiçbir Allah'ın yamasında biz dengeli bir şekilde oyun oynayamıyoruz. Gerçekten yeter yani sabır taşının bile bir sınırı var bu insanlar bizi aptal yerine koyuyor.

Admin
Ödüller
22
8 HİZMET YILI
Güzel bir eleştiri olmuş ama kim ne dersi desin batmaz bu oyun herkes bir şeyler söyler sonra tekrardan devam eder oynamaya öyle bir oyun çünkü lol

Onaylı Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
Güzel bir eleştiri olmuş ama kim ne dersi desin batmaz bu oyun herkes bir şeyler söyler sonra tekrardan devam eder oynamaya öyle bir oyun çünkü lol
Haklısınız katılıyorum, çünkü oyundan ziyade insanlar buna bir yaşam tarzı olarak bakıyorlar ^_^

Onaylı Üye
Ödüller
1
2 HİZMET YILI
gerçekten haklısın kanka katılıyorum
Post automatically merged:

bitirdiler oyunu

Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
küfürü yaymak için yapılmış olabilir bu oyun

Onaylı Üye
Ödüller
1
2 HİZMET YILI
bitirdiler güzelim oyunu

Onaylı Üye
2 HİZMET YILI
zamanında şirketi çinlilere satmasalardı eğer şirketin daha başarılı olacağını söyleyebilirdim