Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Gün geçtikçe karakter dengelerinin iyice bozulmaya başladığını hissediyorum ve maalesef hiç bir şey sonsuza kadar aynı hitte kalmıyor.. elbet bir gün s4 gibi yada başka oyunlar gibi yerini tozlu raflara bırakacak..
riot çalışanlarının oyunu oynadığını düşünmüyorum evet Tek başınaysan oyunu ne kadar iyi oynarsan oyna kazanamazsın, ama tamamen şans meselesi ADC oynarken yanına güzel bir sup gelir oyunu kazanırsın arkaplanı kötü bile olsa milyonlarca kitleyi elinde bulunduruyor yazdığın uzun yazı için teşekkür ederim.
Betadan beri oynuyorum artık o kadar bağımlı hale geldik ki 1-2 yıl bıraksam yine başlıyorum yine başlıyorum yine başlıyorum bu kadar doğru düzgün anlatılamazdı ya niye hala bu oyundaysak bağımlısı olduğumuz için abi oyun çoktan battı
oyunda zevk falan eskiye kıyasla kalmadı haritada değişiklik olcakmış heralde dahada kötüye gidiyo sadece karakter fala olsa neyse harita değişiklliği kötü olcak bence