League of Legends Batışı ve Gerçekler

Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
Ben katılmıyorum takım iyi olduğu sürece hep kazanırsın

omertrans505
Efsane Üye
Ödüller
13
Sosyal
9 HİZMET YILI
Oyunun güncel tutulması ve kitlesine bağlı. Biteceği sanmam

Onaylı Üye
2 HİZMET YILI
Gün geçtikçe karakter dengelerinin iyice bozulmaya başladığını hissediyorum ve maalesef hiç bir şey sonsuza kadar aynı hitte kalmıyor.. elbet bir gün s4 gibi yada başka oyunlar gibi yerini tozlu raflara bırakacak..

Onaylı Üye
2 HİZMET YILI
son zamanlardaki çıkan karakterlerden belliydi oyunun biteceği

Uzman Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
Bazı insanlar için oyun bir yerden sonra sarmıyor. Şu an oyunu oynamamın tek sebebi, arkadaşlarla esnek girmek. Başka türlü oyun beni sarmıyor.

Onaylı Üye
Ödüller
2
2 HİZMET YILI
riot çalışanlarının oyunu oynadığını düşünmüyorum evet Tek başınaysan oyunu ne kadar iyi oynarsan oyna kazanamazsın, ama tamamen şans meselesi ADC oynarken yanına güzel bir sup gelir oyunu kazanırsın arkaplanı kötü bile olsa milyonlarca kitleyi elinde bulunduruyor yazdığın uzun yazı için teşekkür ederim.

Onaylı Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
Betadan beri oynuyorum artık o kadar bağımlı hale geldik ki 1-2 yıl bıraksam yine başlıyorum yine başlıyorum yine başlıyorum bu kadar doğru düzgün anlatılamazdı ya niye hala bu oyundaysak bağımlısı olduğumuz için abi oyun çoktan battı

Onaylı Üye
Ödüller
1
2 HİZMET YILI
sistemler cok yanlıs oyuna girdigindeki 10kisi de cok farklı liglerde gelebiliyor

Onaylı Üye
Ödüller
4
3 HİZMET YILI
lol eskisine göre baya havası söndü ya valoranta daha çok üzerine düştükleri içindir

Uzman Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
oyunda zevk falan eskiye kıyasla kalmadı haritada değişiklik olcakmış heralde dahada kötüye gidiyo sadece karakter fala olsa neyse harita değişiklliği kötü olcak bence