ya ben çok yabancı dinlemiyorum ama çok güzel olduklarını yeni yeni fark ettim bass boosted güzel ama çok hoşuma gitti diyememBass bosted
Trap ne seversin
Bende genellikle yabancı dinlerim
♥♥♥
Spotify e gir country ve hiphop tarzı çok var dostum ekle listene sıra sıra calsınya ben çok yabancı dinlemiyorum ama çok güzel olduklarını yeni yeni fark ettim bass boosted güzel ama çok hoşuma gitti diyemem
blood // water tarzı varsa güzel olur
çok teşekkür ederimSpotify e gir country ve hiphop tarzı çok var dostum ekle listene sıra sıra calsın
♥♥♥
metro fm top 40 listeleri var onları dene hiç yorma kendini direk youtubeden indir kardeşimBen yazları teknede çalışıyorum da ingilizce ağırlıklı şarkı istediler böyle hareketli olması gerekiyormus öneriniz var mı ?
teşekkürler reismetro fm top 40 listeleri var onları dene hiç yorma kendini direk youtubeden indir kardeşim
tekne falan diyorsan şöyle Electro Bass ya da Trap , Rap tarzı şarkılar ( Dj Snake , Dillon Francis Jack Ü ... böyle Electro Pop , Trap tarzı sanatçılar iş yapar )Ben yazları teknede çalışıyorum da ingilizce ağırlıklı şarkı istediler böyle hareketli olması gerekiyormus öneriniz var mı ?
sean paul temparatureBen yazları teknede çalışıyorum da ingilizce ağırlıklı şarkı istediler böyle hareketli olması gerekiyormus öneriniz var mı ?