Satış sitesi açmak istiyorum ne yapmam gerek ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
Daha önce hiç site açmadım , ne satın alacağımı hatta fiyatlarını bile bilmiyorum site açmamın :( küçük çaplı bi satış sitesi kuracağım.
Oyun hesaplarımı siteye yükleyeceğim mesela insanlar satın alınca onlara şifreleri gidecek bana para gelecek. Ne kadar bütçeye ihtiyacım var acaba ?

Seçkin Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
Hocam bu işler hakkında bilginiz yoksa girmeniz sizi hüsrana uğratır. Bunun yazılımı, domaini, hostingi, ekibi, vergi dairesi mükellifi olmanız gibi bir çok konu var min bütçe 100.000 TL olmalı.

Uzman Üye
7 HİZMET YILI
Selam dostum bu işe ortak bile olmak isterim bende hevesliyim böyle şeylere hesap satış-alış yapıcaksın anladığım kadarıyla dc konuşalım istersen
Post automatically merged:

Selam dostum bu işe ortak bile olmak isterim bende hevesliyim böyle şeylere hesap satış-alış yapıcaksın anladığım kadarıyla dc konuşalım istersen
Bugra/17#9659

Onaylı Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
Hocam bu işler hakkında bilginiz yoksa girmeniz sizi hüsrana uğratır. Bunun yazılımı, domaini, hostingi, ekibi, vergi dairesi mükellifi olmanız gibi bir çok konu var min bütçe 100.000 TL olmalı.
Kardeşim saçma fiyat vermişsin yazılımcılarla konuştum ve letgo benzeri siteler için bile 20000 tl istiyorlar Benim istediğim sistem üyeliksiz falan millet gelicek satın al diyip alıcak hesap şifreleri ona gidecek yani gamermarkt gibi değil hani ben kendim satıcam

Seçkin Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
Kardeşim saçma fiyat vermişsin yazılımcılarla konuştum ve letgo benzeri siteler için bile 20000 tl istiyorlar Benim istediğim sistem üyeliksiz falan millet gelicek satın al diyip alıcak hesap şifreleri ona gidecek yani gamermarkt gibi değil hani ben kendim satıcam

Bunun seo çalışması, reklam giderleri, ekip masrafı, ürün masrafı vs ne olacak? 10 yıldır bu işin içindeyim ben. Fikri istiyorsun veriyoruz sonra şöyle böyle biliyorsan sorma kardeşim.

Onaylı Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
Kesinlikle Site İşlerinden Anlamıyorsan Tamamen Bu İşten Anlayan Birilerinden Destek Alman Gerekiyor Arkadasların Dedigi Gibi Sonrası Hüsran Oluyor

Onaylı Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
Bunun seo çalışması, reklam giderleri, ekip masrafı, ürün masrafı vs ne olacak? 10 yıldır bu işin içindeyim ben. Fikri istiyorsun veriyoruz sonra şöyle böyle biliyorsan sorma kardeşim.
ne seosu ne reklamı ne ekibi kanka bide ne ürünü :D ürünleri bizzat üreticisi benim yani öyle bi sorunum yok botlarla kasıyorum ürün masrafım 0 tl ekibe ihtiyacım yok sistem hazır olacak sadece hesapları siteye yükleyeceğim seo çalışması derken ?:D ve ayrıca tek ihtiyacım olan 300-500 tl arasında bi site tasarımı. bide domain masrafları tek bilmediğim şey domain masrafları ne kadar tutar

Death is not the greatest loss in life
Seçkin Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
Yazılım işini halledip sanal pos alman gerekiyor ücretsiz sanal pos veren firmalar var aynı şekilde açık kaynak kodlu ücretsiz shop temaları var fakat bilgin yoksa işin biraz zor.

Seçkin Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
ne seosu ne reklamı ne ekibi kanka bide ne ürünü :D ürünleri bizzat üreticisi benim yani öyle bi sorunum yok botlarla kasıyorum ürün masrafım 0 tl ekibe ihtiyacım yok sistem hazır olacak sadece hesapları siteye yükleyeceğim seo çalışması derken ?:D ve ayrıca tek ihtiyacım olan 300-500 tl arasında bi site tasarımı. bide domain masrafları tek bilmediğim şey domain masrafları ne kadar tutar

Vergisiz satış yapacağım diyorsun yani :) bir şikayet giderse ne kadar ödersin biliyor musun? Kaldı ki kim neden senin sitenden alışveriş yapsın marka olmadan kimse seni tercih etmez 10 TL fazla olsun bilindik yer olsun. :) Boşver dostum sen batacağın işe bulaşma.

Seo, reklam, yapmadan bir yere varamazsın

Seçkin Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
Vergisiz satış yapacağım diyorsun yani :) bir şikayet giderse ne kadar ödersin biliyor musun? Kaldı ki kim neden senin sitenden alışveriş yapsın marka olmadan kimse seni tercih etmez 10 TL fazla olsun bilindik yer olsun. :) Boşver dostum sen batacağın işe bulaşma.

Hocam arkadaş sanırım yakın çevreme link göndersem yeter kafası ile bu işe girmeyi düşünüyor. :)

Onaylı Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI

yok reklam işleri kolay kardeşim instagramdan yapacağım arkadaşımın sayfası var 1m lik yani o sorun değil ve anlaşma yapacağım sanal pos siteleri vergisini de koyuyor merak etme

Seçkin Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
yok reklam işleri kolay kardeşim instagramdan yapacağım arkadaşımın sayfası var 1m lik yani o sorun değil ve anlaşma yapacağım sanal pos siteleri vergisini de koyuyor merak etme

Sattığın ürüne fatura kesmen gerekiyor dostum dijital veya fiziksel olup olmaması önemli değil. Mukellef diye googlede aratırsan muhasebe konusunda detaylı bilgiye ulaşabilirsin. Ha yine yok ben bildiğimi yaparım dersen konu açman zaten mantıksız olmuş. Com domain fiyatları 65-75 tl arası.

AntiX Linux
Onaylı Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
Kesinlikle Site İşlerinden Anlamıyorsan Tamamen Bu İşten Anlayan Birilerinden Destek Alman Gerekiyor

Seçkin Üye
10 HİZMET YILI
Bu işi yapan birilerine sorman senin için daha iyi olur kardeşim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...