Satış sitesi açmak istiyorum ne yapmam gerek ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Elbet Bir Gün
Süper Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
satış işi arkadaşların dediği gibi herkes istiyor site açayım oyun hesapları fln satayım ama 1 ay sürmeden kapanıyor o kadar para veriyor onun bi mevzusu var sana tavsiyem makale vb şeyler yayınla sitende reklam at google fln çoğu her konu ile makale atarsın ordan sağ sola reklam koyarsın işi büyütürsen sponsor fln da yapabilirsin bnm arkadaşım aynısı yptı 2-3 ay kullandı sonra bi hataya kurban gitti kapattılar sitesini wix fln var oralardan deniyebilirsin bişeler ücretsiz

Onaylı Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
başka sitelere yükle en az 20 30 kişilik ekip olmadan yürümez destek hattı şu su bu su var

Ultra Üye
Ödüller
10
7 HİZMET YILI
Hosting ve domain felan gerekiyor heralde

Süper Üye
7 HİZMET YILI
ben kendım acmısdım hazır tema kullandım ayarladım wordpres e basdım temayı domain ve host toplam 35 tl felan denk geldi

🟨🟨🟨🟨🟨🟨🟨🟨🟨🟨🟨
Ultra Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
Daha önce hiç site açmadım , ne satın alacağımı hatta fiyatlarını bile bilmiyorum site açmamın :( küçük çaplı bi satış sitesi kuracağım.
Oyun hesaplarımı siteye yükleyeceğim mesela insanlar satın alınca onlara şifreleri gidecek bana para gelecek. Ne kadar bütçeye ihtiyacım var acaba ?

E-Ticaret Sitesi fiyatı için net bir rakam yok , hazır script kullanan merdiven altı dediğimiz arkadaşlara yaptırırsanız 300-500 e bile kurdurabilirsiniz, profesyonel bir site için üst limit yok 50 000 TL 'ye bile teklif verenler çıkar.

Yazından anladığım kadarıyla bilgin yok bu konularda bence hiç yorma kendini.

Onaylı Üye
Ödüller
2
6 HİZMET YILI
kanka domain falan alacaksın site tasarımı falan yapman lazım zor iş ama yapılır internette bir sürü video var domain almadan başlıyor adam tasarıma kadar anlatıyor 1 saat

Onaylı Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
E-Ticaret Sitesi fiyatı için net bir rakam yok , hazır script kullanan merdiven altı dediğimiz arkadaşlara yaptırırsanız 300-500 e bile kurdurabilirsiniz, profesyonel bir site için üst limit yok 50 000 TL 'ye bile teklif verenler çıkar.

Yazından anladığım kadarıyla bilgin yok bu konularda bence hiç yorma kendini.
bilgim yok ama hazır scriptle kendim kurdum çok aşırı kolay scripti editledim sadece yani insanların gözünü boyamayın domain alıp hosta bağlayacaklar sadece

Onaylı Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
vergi levhan vesaire olması gerekiyor sanal pos yerine iyizico kullanabilirsini hazır sistemler var bunlar için yıllık ücret ödüyorsun sistemlere

Onaylı Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
Bence de kesinlikle bilen biriyle çıkmalısın bu yola

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...