Onaylı Üye
Bugra/17#9659Selam dostum bu işe ortak bile olmak isterim bende hevesliyim böyle şeylere hesap satış-alış yapıcaksın anladığım kadarıyla dc konuşalım istersen
EkledimSelam dostum bu işe ortak bile olmak isterim bende hevesliyim böyle şeylere hesap satış-alış yapıcaksın anladığım kadarıyla dc konuşalım istersen
Post automatically merged:
Bugra/17#9659
Kardeşim saçma fiyat vermişsin yazılımcılarla konuştum ve letgo benzeri siteler için bile 20000 tl istiyorlar Benim istediğim sistem üyeliksiz falan millet gelicek satın al diyip alıcak hesap şifreleri ona gidecek yani gamermarkt gibi değil hani ben kendim satıcamHocam bu işler hakkında bilginiz yoksa girmeniz sizi hüsrana uğratır. Bunun yazılımı, domaini, hostingi, ekibi, vergi dairesi mükellifi olmanız gibi bir çok konu var min bütçe 100.000 TL olmalı.
Kardeşim saçma fiyat vermişsin yazılımcılarla konuştum ve letgo benzeri siteler için bile 20000 tl istiyorlar Benim istediğim sistem üyeliksiz falan millet gelicek satın al diyip alıcak hesap şifreleri ona gidecek yani gamermarkt gibi değil hani ben kendim satıcam
ne seosu ne reklamı ne ekibi kanka bide ne ürünüBunun seo çalışması, reklam giderleri, ekip masrafı, ürün masrafı vs ne olacak? 10 yıldır bu işin içindeyim ben. Fikri istiyorsun veriyoruz sonra şöyle böyle biliyorsan sorma kardeşim.
ne seosu ne reklamı ne ekibi kanka bide ne ürünüürünleri bizzat üreticisi benim yani öyle bi sorunum yok botlarla kasıyorum ürün masrafım 0 tl ekibe ihtiyacım yok sistem hazır olacak sadece hesapları siteye yükleyeceğim seo çalışması derken ? ve ayrıca tek ihtiyacım olan 300-500 tl arasında bi site tasarımı. bide domain masrafları tek bilmediğim şey domain masrafları ne kadar tutar
Vergisiz satış yapacağım diyorsun yanibir şikayet giderse ne kadar ödersin biliyor musun? Kaldı ki kim neden senin sitenden alışveriş yapsın marka olmadan kimse seni tercih etmez 10 TL fazla olsun bilindik yer olsun. Boşver dostum sen batacağın işe bulaşma.
Seo, reklam, yapmadan bir yere varamazsın
Hocam arkadaş sanırım yakın çevreme link göndersem yeter kafası ile bu işe girmeyi düşünüyor.
yok reklam işleri kolay kardeşim instagramdan yapacağım arkadaşımın sayfası var 1m lik yani o sorun değil ve anlaşma yapacağım sanal pos siteleri vergisini de koyuyor merak etmeVergisiz satış yapacağım diyorsun yanibir şikayet giderse ne kadar ödersin biliyor musun? Kaldı ki kim neden senin sitenden alışveriş yapsın marka olmadan kimse seni tercih etmez 10 TL fazla olsun bilindik yer olsun. Boşver dostum sen batacağın işe bulaşma.
Seo, reklam, yapmadan bir yere varamazsın
yok reklam işleri kolay kardeşim instagramdan yapacağım arkadaşımın sayfası var 1m lik yani o sorun değil ve anlaşma yapacağım sanal pos siteleri vergisini de koyuyor merak etme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?