Sayfaların acığı nasıl bulunur index atmak için?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kıskanıyormusun Yapma
Onaylı Üye
7 HİZMET YILI
Sayfaların acığı nasıl bulunur index atmak için?
Bi sitenin kulanıcı adı ve şifresini biliyorumda

Banlı Üye
8 HİZMET YILI
bak ilk açık bulmadan önce mantıgı öğren html css php kodlaması öğren site kodlaması bunlardan ibarettir bunları bitirdin mi sonra açık aramaya başla ben şuan html css php çok iyi bir şekilde bilmekteyim istediğin siteyi kodlarım ancak bende arıyorum bu açıklar hakkında nasıl bulundugu vs. bir kaç makale okudum shell olayı var ancak shellsiz arıyorum neden html css php öğren diyorum çünkü açık bulurken veya kodlar yabancı gelmesin css önemsiz olabilir ancak hiç yokken öğren lazım olur

Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Merhaba, istediğiniz şey aslında çok basit bir işlem. Fakat size önerim bu tip şeylerden uzak durmanız. Hiç bir getirisi yok çünkü. Zarar vermek size birşey katmaz. Ha yok ille de yapacağım diyorsanız gidin google de aratın. Bu site de bu tip paylaşımlar yapıldığını düşünmüyorum.

Kıskanıyormusun Yapma
Onaylı Üye
7 HİZMET YILI
Reis index .html php flan hepsini biliyorum onda sorun yok acık bulursam atarım zaten index 'i

Banlı Üye
8 HİZMET YILI
bu forum hack formu o zaman neden paylaşılmasın ki?

Banlı Üye
8 HİZMET YILI
Elbette bu forum hack platformu fakat siteye kabataslak bir incelediğim de web site hack işlemleri hakkın da bir sonuç elde edemedim.
demek ki az gereksinim duyuluyor yasak ya da yasal değil anlamlarına gelmiyor
Post automatically merged:

html kod php kod yazmakta index yapmakta sıkıntı yok sıkıntı acık bulmak ve buldugunda nasıl index basarız bu
xss shell olayını araştır derim

Uzman Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
sql inject bulucanda , panelini bulucanda oh ohhh ...
sqlmap ogren en iyisi sen

Onaylı Üye
10 HİZMET YILI
Üye
8 HİZMET YILI
Html, Php, Css bunları öğrensen iyi olur fakat bunları öğrenerek site hackleyemezsin dostum.Site hackleyebilmen için gerek Linux sistemleri gerek Windows sistemleri çok iyi bilmen gerekir.Bir siteye sızarsın bir sürü exploit var ancak önemli olan aynı sunucuya kayıtlı olan siteleri hackleyebilmektir bunun için Linux sistemleri bypass etmen gerekir.Sana önerim hiç girme bu işe O basit diyen arkadaş kaç site hackledi acaba merak ediyorum?

Moderatörün son düzenlenenleri:
Onaylı Üye
7 HİZMET YILI
ne html'si ne diyorsunuz siz? önce zaafiyet türlerini ne gibi işlem yapabildiğini hangi zaafyitetin nereye zarar verdiğini hangi bilgileri hangi kolonları hangi tablolaları nereden alabilceğini öğrenmen gerekir, ki en kolay ve işlevsel olanıda SQL injecktion'dur

Kıskanıyormusun Yapma
Onaylı Üye
7 HİZMET YILI
Benim anladığım kadarıyla herkezin bi fikri var ama işe yarar bişey yok

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...