Kıskanıyormusun Yapma
Onaylı Üye
Sayfaların acığı nasıl bulunur index atmak için?
Bi sitenin kulanıcı adı ve şifresini biliyorumda
Bi sitenin kulanıcı adı ve şifresini biliyorumda
Reis özelden söylesene ne olmuş hecmi hayır lazım değilBu İleri Bırakın Evladım Ben Sana Söylerdim ama Misyona aykırı olur
Reis index .html php flan hepsini biliyorum onda sorun yok acık bulursam atarım zaten index 'ibak ilk açık bulmadan önce mantıgı öğren html css php kodlaması öğren site kodlaması bunlardan ibarettir bunları bitirdin mi sonra açık aramaya başla ben şuan html css php çok iyi bir şekilde bilmekteyim istediğin siteyi kodlarım ancak bende arıyorum bu açıklar hakkında nasıl bulundugu vs. bir kaç makale okudum shell olayı var ancak shellsiz arıyorum neden html css php öğren diyorum çünkü açık bulurken veya kodlar yabancı gelmesin css önemsiz olabilir ancak hiç yokken öğren
bu forum hack formu o zaman neden paylaşılmasın ki?Merhaba, istediğiniz şey aslında çok basit bir işlem. Fakat size önerim bu tip şeylerden uzak durmanız. Hiç bir getirisi yok çünkü. Zarar vermek size birşey katmaz. Ha yok ille de yapacağım diyorsanız gidin google de aratın. Bu site de bu tip paylaşımlar yapıldığını düşünmüyorum.
Katılıyorumbu forum hack formu o zaman neden paylaşılmasın ki?
bu forum hack formu o halde neden paylaşılmasın ki?
html kod php kod yazmakta index yapmakta sıkıntı yok sıkıntı acık bulmak ve buldugunda nasıl index basarız budediğim kodlama dillerini youtube tan set halinde izleyebilirsin
demek ki az gereksinim duyuluyor yasak ya da yasal değil anlamlarına gelmiyorElbette bu forum hack platformu fakat siteye kabataslak bir incelediğim de web site hack işlemleri hakkın da bir sonuç elde edemedim.
xss shell olayını araştır derimhtml kod php kod yazmakta index yapmakta sıkıntı yok sıkıntı acık bulmak ve buldugunda nasıl index basarız bu
Sen oyle sanBasit ama gereksiz bir uğraş
asdsahdhasd hangi devirdeyiz, o açıkları basit sitelerde bulursun, ona index atsanda sadece sayfayı kuran görür, kimse girmediği için. Güvenlik gelişti artık kolay kolay sql inject bulamazsınsql inject bulucanda , panelini bulucanda oh ohhh ...
sqlmap ogren en iyisi sen
Yabancı sitelere mi index atıcaksın?Sen oyle san