Denedim sıkıntı olmuyorhilesız gırmeyı denedın mı?
Aero ne bilmiyorumBendede o hatayı veriyodu old kullanmaya başladım biraz sonra son sürüme geçtim bı sıkıntı yaşamadım aero yu açtınmı veya kapatmayı denedinmi
Diğer hile belli oluyor direk üstüne getirince oto sıkıyor ben kendim sıkıp adamın kafasına gitmesini istiyom.Hile de sıkıntı olduğunu düşünmüyorum. Ama tekrar dene veya diğer hileyi kullan
Deniyeceğim teşekkürlerOyun Dosyalarını Doğrula Dene
Steame ddos attılar ondan sonra oldu virüs programını fln sildim oyum dosyslarını bütünleme yapıcam eve gidince olmazsa silip yüklicem .olmazsa dosyaları doğrula de.belki şundanda kaynaklanıyor dur.oyundaki bazı dosyalar hile programına izin vermiyor da olabilir.bilemediğim için iyice araştır derim.
Yok olmuyorOyun ocinde acmayi dene oyun baslayinca
2 3 kere denedim old hilede otomatik sıkıyor aim hack yokmu onda ben sıkayım kafasına gitsin falanhilede sorun olabilir pek bilgim yok ama senide düşündürmek istemem sByte vip old hacki kullan bendede veriyordu bi çözüm bulamadim pek :I oyun dosyalarini tara birdaha dene
silmedim internetim kötü olduğu için şimdi oyunu yedekleyip steam silip yüklemeyi denicem belki olurHocam yeniden silip denedin mi?
Trigger ayarlarini yapabilirsin legit rage ayarlarini göstermek adina bir video çekmeyi düşünüyorum forumda ama takan olurmu bilmm zaten 0 hesap açıp steamla girince adamlarin hespi mevlana açiyor bu hilelerin pek işine yarayacağini sanmam hileyi kötülemiyorum ama çin hilelerinden var ultra biraz araştir 15 20 bulursun zaten mermiyle vurabileceğin her yerden sıkıp oyunu bitiriyor tek yapman 1 tuşa basmak oto bunny yaparak adamlara kafa atiyor awp ile tariyor fln2 3 kere denedim old hilede otomatik sıkıyor aim hack yokmu onda ben sıkayım kafasına gitsin falan
o işleri anlamıyorum benim istediğim adamlar çıktığında kırmızı gözüksün legit wall yani bide ben sıktığımda kafasına gitsin birazTrigger ayarlarini yapabilirsin legit rage ayarlarini göstermek adina bir video çekmeyi düşünüyorum forumda ama takan olurmu bilmm zaten 0 hesap açıp steamla girince adamlarin hespi mevlana açiyor bu hilelerin pek işine yarayacağini sanmam hileyi kötülemiyorum ama çin hilelerinden var ultra biraz araştir 15 20 bulursun zaten mermiyle vurabileceğin her yerden sıkıp oyunu bitiriyor tek yapman 1 tuşa basmak oto bunny yaparak adamlara kafa atiyor awp ile tariyor fln
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?