Sbyte 3.0 Hata

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
7 HİZMET YILI
Öncelikle Yanlış Yere Açtıysam Özür dilerim.
Ben önceden hileyi kullanıyordum sorun yoktu bi ara steam girmedi ddos yedi falan dediler ondan sonra girdim cs go hile açtığım gibi oyun kapanıyor.
Yardımcı olucak biri varmı

Yazdıklarımın hepsini kaderden çaldım
Onaylı Üye
Ödüller
7
10 HİZMET YILI
Bendede o hatayı veriyodu old kullanmaya başladım biraz sonra son sürüme geçtim bı sıkıntı yaşamadım aero yu açtınmı veya kapatmayı denedinmi

Doomsday is approaching
Ultra Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
Hile de sıkıntı olduğunu düşünmüyorum. Ama tekrar dene veya diğer hileyi kullan

Onaylı Üye
7 HİZMET YILI
Bendede o hatayı veriyodu old kullanmaya başladım biraz sonra son sürüme geçtim bı sıkıntı yaşamadım aero yu açtınmı veya kapatmayı denedinmi
Aero ne bilmiyorum
Post automatically merged:

Hile de sıkıntı olduğunu düşünmüyorum. Ama tekrar dene veya diğer hileyi kullan
Diğer hile belli oluyor direk üstüne getirince oto sıkıyor ben kendim sıkıp adamın kafasına gitmesini istiyom.

Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
olmazsa dosyaları doğrula de.belki şundanda kaynaklanıyor dur.oyundaki bazı dosyalar hile programına izin vermiyor da olabilir.bilemediğim için iyice araştır derim.

Onaylı Üye
7 HİZMET YILI
Oyun Dosyalarını Doğrula Dene
Deniyeceğim teşekkürler

olmazsa dosyaları doğrula de.belki şundanda kaynaklanıyor dur.oyundaki bazı dosyalar hile programına izin vermiyor da olabilir.bilemediğim için iyice araştır derim.
Steame ddos attılar ondan sonra oldu virüs programını fln sildim oyum dosyslarını bütünleme yapıcam eve gidince olmazsa silip yüklicem .

Onaylı Üye
7 HİZMET YILI
Veriler Alınıyor Derken Oyun Kapanıyor Bunu Nasıl çözücem Allah için bi Yardım Edin Patlıyacammm
Dosyaları bütünlüğünü doğrulayı yaptım

D
Adsız.png
Adsız.png

Uzman Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
hilede sorun olabilir pek bilgim yok ama senide düşündürmek istemem sByte vip old hacki kullan bendede veriyordu bi çözüm bulamadim pek :I oyun dosyalarini tara birdaha dene

Onaylı Üye
7 HİZMET YILI
hilede sorun olabilir pek bilgim yok ama senide düşündürmek istemem sByte vip old hacki kullan bendede veriyordu bi çözüm bulamadim pek :I oyun dosyalarini tara birdaha dene
2 3 kere denedim old hilede otomatik sıkıyor aim hack yokmu onda ben sıkayım kafasına gitsin falan

Hocam yeniden silip denedin mi?
silmedim internetim kötü olduğu için şimdi oyunu yedekleyip steam silip yüklemeyi denicem belki olur

Uzman Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
2 3 kere denedim old hilede otomatik sıkıyor aim hack yokmu onda ben sıkayım kafasına gitsin falan
Trigger ayarlarini yapabilirsin legit rage ayarlarini göstermek adina bir video çekmeyi düşünüyorum forumda ama takan olurmu bilmm zaten 0 hesap açıp steamla girince adamlarin hespi mevlana açiyor bu hilelerin pek işine yarayacağini sanmam hileyi kötülemiyorum ama çin hilelerinden var ultra biraz araştir 15 20 bulursun zaten mermiyle vurabileceğin her yerden sıkıp oyunu bitiriyor tek yapman 1 tuşa basmak oto bunny yaparak adamlara kafa atiyor awp ile tariyor fln :D

Onaylı Üye
7 HİZMET YILI
Trigger ayarlarini yapabilirsin legit rage ayarlarini göstermek adina bir video çekmeyi düşünüyorum forumda ama takan olurmu bilmm zaten 0 hesap açıp steamla girince adamlarin hespi mevlana açiyor bu hilelerin pek işine yarayacağini sanmam hileyi kötülemiyorum ama çin hilelerinden var ultra biraz araştir 15 20 bulursun zaten mermiyle vurabileceğin her yerden sıkıp oyunu bitiriyor tek yapman 1 tuşa basmak oto bunny yaparak adamlara kafa atiyor awp ile tariyor fln :D
o işleri anlamıyorum benim istediğim adamlar çıktığında kırmızı gözüksün legit wall yani bide ben sıktığımda kafasına gitsin biraz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...