Bad Vibes Forever
Onaylı Üye
Kanka bir yerden başlamak lazım kaldı 562 <3Hacı sende benim gibi üyesin nasıl indirdin?
ben 300 biliyordum yaa 600 müymüş?![]()
Kanka bir yerden başlamak lazım kaldı 562 <3Hacı sende benim gibi üyesin nasıl indirdin?
ben 300 biliyordum yaa 600 müymüş?![]()
biz 600 postu atıncaya kadar oyun biter. Taki Hack kalsınKanka bir yerden başlamak lazım kaldı 562 <3
artık yetmi yor. Herkes hile olduğu içinBlak Squad sadece wh yeter![]()
bir bakıma doğru dediğin ama aimbot kullanmayanlar da var. düşünsene 2 yıldır oynuyorum hilesiz daha dün bot olan kişiler hile ile proymuş gibi ortada geziniyorlarartık yetmi yor. Herkes hile olduğu için![]()
Merhaba efendim gerizikalı yönetim kendini bitirdi en güzel sen anlattın thxbir bakıma doğru dediğin ama aimbot kullanmayanlar da var. düşünsene 2 yıldır oynuyorum hilesiz daha dün bot olan kişiler hile ile proymuş gibi ortada geziniyorlaren çok zoruma giden mevzu ise herkesin eşit olduğu yerde neden hile yapıyorlar ya black squad hile satıyor karlı iştir bence saçmalama demeyin hemen
oyunda tat bırakmadılar ya herkeste hile olsun ya hiç kimsede silah ve karakter konusunda herkes eşitti rip black squad
![]()
zaten sıkıntı orada başlıyor. WH ile oynayanlara bir şekilde ayar geçiyorsun alıyorsun. ama aimbot olanlar artık hiç birşey yapamıyorsun. Bu sebeple burdayım. Bir zamanlar Phantomers da bu şekilde olmuştu en son bitti. BS de bir gün bitecek.bir bakıma doğru dediğin ama aimbot kullanmayanlar da var. düşünsene 2 yıldır oynuyorum hilesiz daha dün bot olan kişiler hile ile proymuş gibi ortada geziniyorlaren çok zoruma giden mevzu ise herkesin eşit olduğu yerde neden hile yapıyorlar ya black squad hile satıyor karlı iştir bence saçmalama demeyin hemen
oyunda tat bırakmadılar ya herkeste hile olsun ya hiç kimsede silah ve karakter konusunda herkes eşitti rip black squad
![]()
sen indirebildinmi hileyi?Ellerinize sağlık güzel hile
emin misin? oyun zaten kendi adına hile satmaz. Pubgye bak bi dünya hile var ama şikayet et dene ban yemez başka bir hile ile girersen ban yeme ihtimalin çoktur ama satın aldığın hile ile asla yemezsin. 2. olarak black squad eskiden modlar gezerdi şimdi bir tane mod göremezsin bana en mantıklısı bu geliyor sen satan5 internette arat bi bakayım göz göre göre hile satışı yapıyor adamlar hile satışında level atlamış. bak rust oyunu var adamlar kolay kolay hiç birşeye izin vermiyor 1000 saaten fazla oynama sürem var diğer hesabımda bi bu kadar soyle ben daha hile yapıp ban yemeyen görmedim. ama black squad ücretsiz adamlar shoptan para kazandığı yok.zaten sıkıntı orada başlıyor. WH ile oynayanlara bir şekilde ayar geçiyorsun alıyorsun. ama aimbot olanlar artık hiç birşey yapamıyorsun. Bu sebeple burdayım. Bir zamanlar Phantomers da bu şekilde olmuştu en son bitti. BS de bir gün bitecek.
Oyunun hile satışına gelince. Oyun hiçbir zaman kendisinin hilesini üretmez. Düşünsene Memory Hack ücretsiz oyundan daha fazla kazanma şansı yokki.
you need be super member for that you need work hard join forum share things for help people and you can easy get rank.When can I use it
super memberHow can i use this one? Help
I already took 60days or more but my post count are lesshow can be super member ive been waiting for this
Can Mods put me in super member pls [/ AutoMerge][/AutoMerge]