sByte BlackSquad - NoEye [March 2020]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
6 HİZMET YILI
oyun full hile dolu black squad hile üzerinden para kazanmaya başlamış gibi her oda da en az bir hile var :S
keşke free olsaydı

Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
[QUOTE = "mnq786, post: 1133714, member: 1480247"]
Bro you need to have 600 comments on your profile.
[/ QUOTE]
I need super member to explor cheats

XS
Süper Üye
10 HİZMET YILI
artık yetmi yor. Herkes hile olduğu için :)
bir bakıma doğru dediğin ama aimbot kullanmayanlar da var. düşünsene 2 yıldır oynuyorum hilesiz daha dün bot olan kişiler hile ile proymuş gibi ortada geziniyorlar :D en çok zoruma giden mevzu ise herkesin eşit olduğu yerde neden hile yapıyorlar ya black squad hile satıyor karlı iştir bence saçmalama demeyin hemen :D oyunda tat bırakmadılar ya herkeste hile olsun ya hiç kimsede silah ve karakter konusunda herkes eşitti rip black squad :D

Dınsıpiy
Ultra Üye
Ödüller
10
7 HİZMET YILI
bir bakıma doğru dediğin ama aimbot kullanmayanlar da var. düşünsene 2 yıldır oynuyorum hilesiz daha dün bot olan kişiler hile ile proymuş gibi ortada geziniyorlar :D en çok zoruma giden mevzu ise herkesin eşit olduğu yerde neden hile yapıyorlar ya black squad hile satıyor karlı iştir bence saçmalama demeyin hemen :D oyunda tat bırakmadılar ya herkeste hile olsun ya hiç kimsede silah ve karakter konusunda herkes eşitti rip black squad :D
Merhaba efendim gerizikalı yönetim kendini bitirdi en güzel sen anlattın thx

İyi forumlar
See you later

Üye
7 HİZMET YILI
indiremiyorum yanlız ayın üyesi vs olmamı istiyor normal üye olmak yetmiyor üzücü

Üye
6 HİZMET YILI
zaten sıkıntı orada başlıyor. WH ile oynayanlara bir şekilde ayar geçiyorsun alıyorsun. ama aimbot olanlar artık hiç birşey yapamıyorsun. Bu sebeple burdayım. Bir zamanlar Phantomers da bu şekilde olmuştu en son bitti. BS de bir gün bitecek.

Oyunun hile satışına gelince. Oyun hiçbir zaman kendisinin hilesini üretmez. Düşünsene Memory Hack ücretsiz oyundan daha fazla kazanma şansı yokki.

XS
Süper Üye
10 HİZMET YILI
zaten sıkıntı orada başlıyor. WH ile oynayanlara bir şekilde ayar geçiyorsun alıyorsun. ama aimbot olanlar artık hiç birşey yapamıyorsun. Bu sebeple burdayım. Bir zamanlar Phantomers da bu şekilde olmuştu en son bitti. BS de bir gün bitecek.

Oyunun hile satışına gelince. Oyun hiçbir zaman kendisinin hilesini üretmez. Düşünsene Memory Hack ücretsiz oyundan daha fazla kazanma şansı yokki.
emin misin? oyun zaten kendi adına hile satmaz. Pubgye bak bi dünya hile var ama şikayet et dene ban yemez başka bir hile ile girersen ban yeme ihtimalin çoktur ama satın aldığın hile ile asla yemezsin. 2. olarak black squad eskiden modlar gezerdi şimdi bir tane mod göremezsin bana en mantıklısı bu geliyor sen satan5 internette arat bi bakayım göz göre göre hile satışı yapıyor adamlar hile satışında level atlamış. bak rust oyunu var adamlar kolay kolay hiç birşeye izin vermiyor 1000 saaten fazla oynama sürem var diğer hesabımda bi bu kadar soyle ben daha hile yapıp ban yemeyen görmedim. ama black squad ücretsiz adamlar shoptan para kazandığı yok.
Post automatically merged:

you need be super member for that you need work hard join forum share things for help people and you can easy get rank.

Son düzenleme:
Üye
Ödüller
4
8 HİZMET YILI
How can i use this one? Help
I already took 60days or more but my post count are less :( how can be super member ive been waiting for this
Can Mods put me in super member pls [/ AutoMerge][/AutoMerge]

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...