sByte BlackSquad - NoEye [March 2020]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ENJOY YOUR LIFE
Süper Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
How can I use this cheat

Üye
7 HİZMET YILI
600 yorumu nasıl atsam üyelik tamam da spam yer miyim acaba sürekli yorum atsam

Bu da geçer
Seçkin Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
600 yorumu nasıl atsam üyelik tamam da spam yer miyim acaba sürekli yorum atsam
Sürekli yorum atmaktan spam yemezsin fakat her gönderiye '' yararlı,sağ ol,güzel bilgi,güzel paylaşım,teşekkürler,ellerine sağlık '' gibi mesajlar atarsan spamdan dolayı mesajların silinir ayrıca soruların çözülmüş olduğu postlara da mesaj atarsan spamdan dolayı mesajın silinebilir. Örnek vermek gerekirse; A bey klavye önerisi ister, B bey klavyeyi önerir, A bey teşekkür eder ve o klavyeyi alacağını söyler, sen yine de A bey'e klavye önerisi yaparsan spam yüzünden mesajın silinebilir ve ceza alma ihtimalin olabilir. Benim 40 küsür mesajım 2 gün önce silindi bu sebepten dolayı :) Zaten her bir posta mesaj yazdıktan sonra belli bir bekleme süresi oluyor. Sürekli mesaj zaten atamazsın.

Samurai of the seas
Seçkin Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Uzun zamandır hile kullandım. Şu hilenin üstüne hile tanımıyorum bs de

Üye
7 HİZMET YILI
vay arkadaş 1 senedir üyeyim ama forumu pek kullanmamıştım hileyi yorum yetersizliğinden kullanamıyorum :D
Sürekli yorum atmaktan spam yemezsin fakat her gönderiye '' yararlı,sağ ol,güzel bilgi,güzel paylaşım,teşekkürler,ellerine sağlık '' gibi mesajlar atarsan spamdan dolayı mesajların silinir ayrıca soruların çözülmüş olduğu postlara da mesaj atarsan spamdan dolayı mesajın silinebilir. Örnek vermek gerekirse; A bey klavye önerisi ister, B bey klavyeyi önerir, A bey teşekkür eder ve o klavyeyi alacağını söyler, sen yine de A bey'e klavye önerisi yaparsan spam yüzünden mesajın silinebilir ve ceza alma ihtimalin olabilir. Benim 40 küsür mesajım 2 gün önce silindi bu sebepten dolayı :) Zaten her bir posta mesaj yazdıktan sonra belli bir bekleme süresi oluyor. Sürekli mesaj zaten atamazsın.
sağolasın hocam bakalım ya beklicez artık :D

Anubis is the god of death in ancient egpypt
Seçkin Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
The Best Hack , You Can Kill from Your Base , I hope i reach to SuperMember to use it ^^

Seçkin Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
Bi 350 yorum kadar yorum var önümüzde hadi inşallah :D

Słyszę, słyszę letni powiew.
Kurucu
Ödüller
25
10 HİZMET YILI
Correct me if i'm wrong. But sByte team cracks private cheats and then adds them to loader. I'm curious what private this is from then? Never seen it in my years in this game.
sByte team cracks private cheats yes. But also, they can create their own cheat like BlackSquad :)

Üye
6 HİZMET YILI
[QUOTE = "dear Dai, post: 1122517, member: 47750"]
I'm downloading for cheating :D
[/ QUOTE]
How to download? I cant download. It says need to be a * Super member * :(

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...