Sürekli yorum atmaktan spam yemezsin fakat her gönderiye '' yararlı,sağ ol,güzel bilgi,güzel paylaşım,teşekkürler,ellerine sağlık '' gibi mesajlar atarsan spamdan dolayı mesajların silinir ayrıca soruların çözülmüş olduğu postlara da mesaj atarsan spamdan dolayı mesajın silinebilir. Örnek vermek gerekirse; A bey klavye önerisi ister, B bey klavyeyi önerir, A bey teşekkür eder ve o klavyeyi alacağını söyler, sen yine de A bey'e klavye önerisi yaparsan spam yüzünden mesajın silinebilir ve ceza alma ihtimalin olabilir. Benim 40 küsür mesajım 2 gün önce silindi bu sebepten dolayı600 yorumu nasıl atsam üyelik tamam da spam yer miyim acaba sürekli yorum atsam
Rica ederim,benim başıma geldi başkalarının başına gelmesinUğraşınız için teşekkürler
Yararlı bilgi için Sagol Hocam![]()
Tabii süper olacak,süper yapıyorlar
You must be a super member. 600 messages and 2 months membership required. Details:How can I use this cheat
first prime medals 600 msg bro activate linkHow can I use this cheat
2 ay üye olmalısın ve 600 mesaj yapmak zorundasın. Detaylar burada; https://memoryhackers.org/konular/uye-gruplari-ve-ozellikleri.80576/nasıl süper üye olabiliriz
sağolasın hocam bakalım ya beklicez artıkSürekli yorum atmaktan spam yemezsin fakat her gönderiye '' yararlı,sağ ol,güzel bilgi,güzel paylaşım,teşekkürler,ellerine sağlık '' gibi mesajlar atarsan spamdan dolayı mesajların silinir ayrıca soruların çözülmüş olduğu postlara da mesaj atarsan spamdan dolayı mesajın silinebilir. Örnek vermek gerekirse; A bey klavye önerisi ister, B bey klavyeyi önerir, A bey teşekkür eder ve o klavyeyi alacağını söyler, sen yine de A bey'e klavye önerisi yaparsan spam yüzünden mesajın silinebilir ve ceza alma ihtimalin olabilir. Benim 40 küsür mesajım 2 gün önce silindi bu sebepten dolayıZaten her bir posta mesaj yazdıktan sonra belli bir bekleme süresi oluyor. Sürekli mesaj zaten atamazsın.
Rica ederim.vay arkadaş 1 senedir üyeyim ama forumu pek kullanmamıştım hileyi yorum yetersizliğinden kullanamıyorum
sağolasın hocam bakalım ya beklicez artık![]()
kardeş 2 ay üye olcan 600 msj atacan spam yapmadan hile linki aktif oluyor sonra indirip herkezi ölduruyorsun tabi hile de cok denk geliyorüyeliği nasıl halledicez ben indiremiyorum bilgisi olan var mı ?
3 senelik üyeyimde 600 yorumu tek tek atacakmıyımkardeş 2 ay üye olcan 600 msj atacan spam yapmadan hile linki aktif oluyor sonra indirip herkezi ölduruyorsun tabi hile de cok denk geliyor![]()
sByte team cracks private cheats yes. But also, they can create their own cheat like BlackSquadCorrect me if i'm wrong. But sByte team cracks private cheats and then adds them to loader. I'm curious what private this is from then? Never seen it in my years in this game.