- Yasaklandı
Banlı Üye
Merhaba Arkadaşlar Biliyorsunuz Ki Saat 7 Sularında sByte Yeni Arayüze Geçiş Yaptı Ve Hileye Baya Yeni Özellik Eklendi Bunlardan Biride Rage Sekmesi Oldu. Eyvallah Güzel Olmuş Hile Ama Yeniliklerle Birlikte Beraberinde Bir Sürüde Sorunu Getirdi Oyundan Atması Olsun Kapanmalar, Hiç Açılmamalar Olsun Çoğunu Halletik. Ama Benim Hala Hileyi Kullanmada Yaşadığım Sorunlar Var
Ben WH Kullanan Bir İnsan Değilim Benim İçin Önemli Olan Radar Ama Hilede Hala Radarı Bulamadım Radarsız Kör Gibi Oynuyorum Diyebilirim Oyunu. Kendime Güvenim Kalmıyor
Bana Bu Konuda Yardımcı Olabilecek Var mı Acaba? Birde Oyunun Kapanması Hakkında Size Çözüm Sunabileceğim Tek Şey Skin Changeri Kullanmamanız Onu Ne Zaman Kullanmaya Başlasam Oyun Hata Veriyor Sizlerinde Büyük İhtimal Sorunu Bu Hile Hakkında Önerime Gelirsek Eski Sürümü de Tekrar Yayınlamalılar Bence İsteyen RAGE Olarak Yeni Sürümü Kullansın İsteyen Leigt Olarak Eski Sürümü, Şahsen Ben Eski Sürümü Çok Daha Beğenmiştim Tam Benlikti Fazlasıyla Legit Cevaplarınızı Bekliyorum.