sorun devam ediyorDirectx 9 ve 11 net framework 4.8 c++ all in one kurar mısınız öyle bakalım birde
sorun devam ediyor
Directx 9 ve 11 net framework 4.8 c++ all in one kurar mısınız öyle bakalım birde
hile mi bozuldu öyle ise boşuna uğraşmayalım güncelleme bekleyelim hileyebende de devam ediyor hocam bi çözüm bulunsun artık
Post automatically merged:
hocam pubg steam a 2. güncelleme gelmiş kaçırmış olablir misniz ?
Olabilir hocam bi güncelleme gelecekse söylenir de biz de uğraşmayız bizde bi sorun yok çünkü pc ye format attım tüm güvenliği kapattığım halde alıyorum o hatayı bizlik bişey değil yahile mi bozuldu öyle ise boşuna uğraşmayalım güncelleme bekleyelim hileye
bekleyelim o zamanOlabilir hocam bi güncelleme gelecekse söylenir de biz de uğraşmayız bizde bi sorun yok çünkü pc ye format attım tüm güvenliği kapattığım halde alıyorum o hatayı bizlik bişey değil ya
Bekleyelim de cevap vermelerini bekleyelim hocambekleyelim o zaman
Dostum hileyi çok silip yükledim olmuyorhile silip tekrar yükle vardır bi sıkıntı pc de
Hala aynı problemi yaşıyorumDirectx 9 ve 11 net framework 4.8 c++ all in one kurar mısınız öyle bakalım birde
Yapabileceğim bir şey yok maalesef bazı kişiler aynı hatayı alıyor nedenini bulabilmiş değilimHala aynı problemi yaşıyorum
Onaylı üye iken hileyi kullanamıyorsun nasıl aynı hata knkaynı hata
Düzelmiyorvcredist paketlerini kur varsada sil yeniden yükle düzelir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?