Depo sByte PUBG Lite - Kabus[Nightmare]LITE - January [2021]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
3
7 HİZMET YILI
Otomatik aim çalışmıyormu? Çalışıyosa nasıl yapmalıyız?

Onaylı Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Bende açılmıyor şu an hile Error veriyor

Üye
6 HİZMET YILI
indiremedim ilginç
Post automatically merged:

daha açıklayıcı birşeyler olsaydı güzel olurdu

Uzman Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
arkadaşım açıklayıcı zaten seçkin üye olman lazım kullanmak için konu da yaziyor zaten seçkin üye erişebilir diye seçkin üye nasıl olunuyor dersen üye gruplari bolumunu incele.

Uzman Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
alakasi yok her onune gelen hileyi kullanmasin emek veren kullansin diye yapilan bir sistem bence gayet guzel olmus bu derece guzel bir hile icin de 300 yorum atilir yani

Uzman Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
banlanip banlamamak senin elinde hunharca hileyi kullanirsan ban yersin ki hakerdersin ben farkli bir hile kullaniyorum bu sitede yok 3 haftadir ban yemedim yiyecegimi de dusunmuyorum.

Seni benden daha iyi tanıyorum
Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
hocam bende menü açılmıyor ama sağda solda çince yazılar ve sağda 4 kare var menü tuşu insert değil mi [not: hallettim]

Gülen İnsan
Süper Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
hocam şu normal speed hilesini az daha çoğalta bilirisz cok daha guzel baska hilerle denk geliyorum onların hızları daha cok :D

Uzman Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
aaa süpermiş ne zamandır böyle ya thanks man !
Sistem değişti artık onaylı üyelerde kullanabilir lakin hep onaylı üye falan olmıycak sürekli değişecek
hileyi videoda gosterildigi sekilde aciyorum fakat hile menusu gelmiyor oyun borderless ayarinda videoda gosterilenin aynisini yapiyorum ama menu gelmiyor karsima menu tusu vs varmi olabilecek tum tuslari denedim hic birsey degismedi insert home vs hepsine bastm

Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
aaa süpermiş ne zamandır böyle ya thanks man !

Post automatically merged:

hileyi videoda gosterildigi sekilde aciyorum fakat hile menusu gelmiyor oyun borderless ayarinda videoda gosterilenin aynisini yapiyorum ama menu gelmiyor karsima menu tusu vs varmi olabilecek tum tuslari denedim hic birsey degismedi insert home vs hepsine bastm
Aynı durum bende de var kardeşim anlayamadım gitti ilk bi crash aldım. Sonrasında da crash te yok menü zaten hiç olmadı

Uzman Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
bende crash vs yok hile enject de ediliyor ama menü yok en cok istedim hile de bu ya

Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
windows home 1903 serisi olması etkili mi birisi pro olmalı falan yazmış öyle birşey değildir umarım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...