arkadaşım açıklayıcı zaten seçkin üye olman lazım kullanmak için konu da yaziyor zaten seçkin üye erişebilir diye seçkin üye nasıl olunuyor dersen üye gruplari bolumunu incele.
alakasi yok her onune gelen hileyi kullanmasin emek veren kullansin diye yapilan bir sistem bence gayet guzel olmus bu derece guzel bir hile icin de 300 yorum atilir yani
bu hile için mi diyorsun sen seckin uye degilsin hileyi nasil acabiliyorsun ?hocam bende menü açılmıyor ama sağda solda çince yazılar ve sağda 4 kare var menü tuşu insert değil mi
Sistem değişti artık onaylı üyelerde kullanabilir lakin hep onaylı üye falan olmıycak sürekli değişecekbu hile için mi diyorsun sen seckin uye degilsin hileyi nasil acabiliyorsun ?
hileyi videoda gosterildigi sekilde aciyorum fakat hile menusu gelmiyor oyun borderless ayarinda videoda gosterilenin aynisini yapiyorum ama menu gelmiyor karsima menu tusu vs varmi olabilecek tum tuslari denedim hic birsey degismedi insert home vs hepsine bastmSistem değişti artık onaylı üyelerde kullanabilir lakin hep onaylı üye falan olmıycak sürekli değişecek
Aynı durum bende de var kardeşim anlayamadım gitti ilk bi crash aldım. Sonrasında da crash te yok menü zaten hiç olmadıaaa süpermiş ne zamandır böyle ya thanks man !
Post automatically merged:
hileyi videoda gosterildigi sekilde aciyorum fakat hile menusu gelmiyor oyun borderless ayarinda videoda gosterilenin aynisini yapiyorum ama menu gelmiyor karsima menu tusu vs varmi olabilecek tum tuslari denedim hic birsey degismedi insert home vs hepsine bastm
hile sadece 1903 temi calısıyor dostumwindows home 1903 serisi olması etkili mi birisi pro olmalı falan yazmış öyle birşey değildir umarım.