Üye
en sevdıgım oyun hemen oynumu oynucam
çok belli ettiysen ondan yemiş olabilirsin.bugun 2 hesap ban yedı , hıleden mı yoksa benım oynayış tarzımdan mı emın degılım
don't cheat, that's better if you cannot use it or if you don't have enough knowledge. better improve your in game skillsIt doesn't happen even though I open it in window mode, believe me I'm going crazy![]()
you are obviously new to this hack. it gives ban to those users who abuse it and even if you don't. every hack is ban risk.No risk of banning, guys![]()
you are obviously new to this hack. it gives ban to those users who abuse it and even if you don't. every hack is ban risk.No risk of banning, guys![]()
just wait for it hahahaha!I still haven't eaten a ban
hileyi kullanmak için onaylı üye olman gerekbende bir sorun var galiba link falan gorunmuyor yada bende kazmalık var
valorant yüklümü?service error diye hata alıyorum ?
Evet ne alakavalorant yüklümü?
Vanguard kapatmazsan hile çalışmaz.Evet ne alaka
onaylı olmak ıcın ne yapmam gerek 50 mesajmı sadecehileyi kullanmak için onaylı üye olman gerek
bu konuyu oku kardeşim.onaylı olmak ıcın ne yapmam gerek 50 mesajmı sadece
Aşağıda ki konular yardımcı olucaktırlütfen biriniz yardım edin.. yapamadım. onaylı üye muhabbeti var ortada 1 yılda fazladır bu siteye üyeyim . ama bi süre burda olmadığım için sistemi çözemedim yardım edin