sByte VIP CS:GO Ban Durumu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Süper Üye
Ödüller
7
6 HİZMET YILI
CSGO'ya bugün güncelleme geldi ve güncellemeden sonra oyuna hile açıp girerken "Failed to find pattern #26" hatası veriyor, ok dedikten sonra hata gidiyor ve oynayabiliyorum. CSGO güncellemesinden sonra sByte hala undetected mi ve failed to find pattern #26 hatası ne anlama geliyor? Lütfen bilgisi olmayanlar yorum yapmasın, yaparlarsa rapor ederim

Süper Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Evet şimdi kontrol ettim dün gece oynamıştım sorun yoktu, 503kb lık bir güncelleme gelmiş. Yan hesabımla deneyip haber edeyim sana . Peki hataya ok dedikten sonra hile aktif oldu mu acaba?

Süper Üye
Ödüller
7
6 HİZMET YILI
Evet şimdi kontrol ettim dün gece oynamıştım sorun yoktu, 503kb lık bir güncelleme gelmiş. Yan hesabımla deneyip haber edeyim sana . Peki hataya ok dedikten sonra hile aktif oldu mu acaba?
Evet aktif oldu.

Üye
Ödüller
1
5 HİZMET YILI
CSGO'ya bugün güncelleme geldi ve güncellemeden sonra oyuna hile açıp girerken "Failed to find pattern #26" hatası veriyor, ok dedikten sonra hata gidiyor ve oynayabiliyorum. CSGO güncellemesinden sonra sByte hala undetected mi ve failed to find pattern #26 hatası ne anlama geliyor? Lütfen bilgisi olmayanlar yorum yapmasın, yaparlarsa rapor ederim
ben sByte den ban yemedim ama bilmiyorum

Süper Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Denedim bende şu an bana da aynı hatayı verdi dediğin gibi tamam deyince hile aktif oluyor. Bazı modellemeler de değişiklik olmuş sanırsam kodlama da 26. sırada. Adminler bakıp güncelleme yapacaktır ama şu an kullanımda bir sıkıntı yaratır mı bilemedim :(

Banlı Üye
3 HİZMET YILI
hocam oyun sende bi tuhaflık olduğunu anlıyor olabilir aynı valorant ın hile dosyalarını anlaması gibi birşey.

Mondoro Rokoko
Banlı Üye
Ödüller
6
9 HİZMET YILI
Bu ban ile alakalı bir durum değil. Mevcut güncelleme nedeniyle hileyi ona göre reankarneze edilip tekrardan yayımlanması gerekiyor, senin yapabileceğin birşey yok.
Eskiden sByte hilesini öyle bir legit oynuyordumki OW bile düşsem ban yemiyordum. Eskiden herşey daha iyiydi..

Onaylı Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
ben ban yedim en son oynadıgımda daha da girmedim

Banlı Üye
Ödüller
1
4 HİZMET YILI
burdan bakarak çözebilirsin

Süper Üye
Ödüller
7
6 HİZMET YILI
Bu ban ile alakalı bir durum değil. Mevcut güncelleme nedeniyle hileyi ona göre reankarneze edilip tekrardan yayımlanması gerekiyor, senin yapabileceğin birşey yok.
Eskiden sByte hilesini öyle bir legit oynuyordumki OW bile düşsem ban yemiyordum. Eskiden herşey daha iyiydi..
Şuan oynayabiliyorum hile de aktif oluyor. Hilenin güncellenmesini mi beklemeliyim yani
Post automatically merged:

Şuan oynayabiliyorum hile de aktif oluyor. Hilenin güncellenmesini mi beklemeliyim yani
Bu arada ow'ye düşersen hileyle alakalı bir durum kalmıyor tamamen seninle ilgili oluyor, belli edip etmemeyle ilgili. O yüzden sadece aim açıyorum belli etmemin imkanı kalmıyor.

Mondoro Rokoko
Banlı Üye
Ödüller
6
9 HİZMET YILI
Alıntı 1;

Alıntı 2;
Bu arada ow'ye düşersen hileyle alakalı bir durum kalmıyor tamamen seninle ilgili oluyor, belli edip etmemeyle ilgili. O yüzden sadece aim açıyorum belli etmemin imkanı kalmıyor.
Başka bir mantıklı bir açıklama getiremedim maalesef. Çünkü 26 numaralı deseni bulamadı derken skinlerden de bahsediyor olabilirmi diye düşünüyorum.. Bir logları temizleyip tekrar denermisin rica etsem.
https://memoryhackers.org/konular/steamwiper-vacnet-icin-steam-loglarinizi-temizleyin.53086/

Seçkin Üye
Ödüller
1
5 HİZMET YILI
yaklaşık kaç oyunda ban yediniz beylert ?

Süper Üye
Ödüller
7
6 HİZMET YILI
Mondoro Rokoko
Banlı Üye
Ödüller
6
9 HİZMET YILI
Dediğinizi yaptım aynı hatayı vermeye devam ediyor, ayrıca hilesiz girdiğimde böyle bir hata almıyorum.
Anladım, evet hilenin güncellenmesini beklemelisiniz. CS:GO kurulu olmadığınndan kontrol edememekteyim. Ancak güncelleme sonra hilesinin güncellenmesi gerekiyor belliki.

Süper Üye
Ödüller
7
6 HİZMET YILI
Anladım, evet hilenin güncellenmesini beklemelisiniz. CS:GO kurulu olmadığınndan kontrol edememekteyim. Ancak güncelleme sonra hilesinin güncellenmesi gerekiyor belliki.
Oyuna kontrol etmek için 3-4 kere girdim ana menüde 1 dakika durdum sadece, hile detected ise bile bu vac yemek için yeterli mi

Mondoro Rokoko
Banlı Üye
Ödüller
6
9 HİZMET YILI
Oyuna kontrol etmek için 3-4 kere girdim ana menüde 1 dakika durdum sadece, hile detected ise bile bu vac yemek için yeterli mi
Hayır değil, valve anti cheat kilitli kapının açık halidir oyüzden mh hilesine işlemeyecektir. :D

Süper Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Dediğinizi yaptım aynı hatayı vermeye devam ediyor, ayrıca hilesiz girdiğimde böyle bir hata almıyorum.
Arkadaşım dediğin gibi zaten o hatayı oyundan değil loaderden alıyorsun. Oyunla ilgili sıkıntı yok sadece güncelleme gelir kısa sürede hileye

Veteriner Hekim
Onaylı Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Sabah 1 oyun attım yemedim güncelleme sonrası, ama güncellemeyi beklemekte fayda var

Süper Üye
Ödüller
10
Sosyal
8 HİZMET YILI
Hile içerisindeki offsetler ile güncelleme sonrası offsetler uyuşmadığı için alıyorsundur muhtemelen. Hile güncellendiğinde sıkıntısız kullanabilirsin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...