Çözüldü CS:GO sByte Failed to find pattern hatası

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
Selam arkadaşlar. Hileyi kuruyorum falan, oyunu da açıyorum lakin oyun açılırken "Failed to find pattern #1" hatası geliyor, tamama tıklıyorum sonra "Failed to find pattern #2" yazıyor ve oyun kendi kendini kapatıyor. Bu hatayı nasıl çözebilirim? Vanguard falan kapalı bende, faceit de kapalı. Anti virüs programları da kapalı. Acaba hile ve oyun sürümü uyuşmuyor olabilir mi?

Çözüm
Bilgisayarınız muhtemelen win 7 olduğu için bu hatayı alıyorsunuz
edit: Muhtemelen hile güncel değil güncellenmesini bekleyin duyurusu geçilir o zaman kullanabilirsiniz.
Banlı Üye
Ödüller
16
7 HİZMET YILI
Bilgisayarınız muhtemelen win 7 olduğu için bu hatayı alıyorsunuz
edit: Muhtemelen hile güncel değil güncellenmesini bekleyin duyurusu geçilir o zaman kullanabilirsiniz.

Son düzenleme:
Çözüm
Ultra Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
memoryhackers.org/konular/counter-strike-global-offensive-sbyte-vip-hack-2021.44961/

Bu linkdeki çözümleri denermisin?

Onaylı Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
Onaylı Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
Hatanın fotoğrafını yükleyin lütfen windows sürümünüzünde fotoğrafını yükleyin bakalım
Hocam buradan siteye ekleyemiyorum. Ya da nasıl yapılyıor bilmiyorum. Site içinde Resim ekle yazısına tıklıyorum, linki de ekliyorum ama hata veriyor. O yüzden aşağıya bıraktım fotoğraf linklerini:
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
-windows sürüm.
hatanın kendisi.

Banlı Üye
Ödüller
16
7 HİZMET YILI
Hocam buradan siteye ekleyemiyorum. Ya da nasıl yapılyıor bilmiyorum. Site içinde Resim ekle yazısına tıklıyorum, linki de ekliyorum ama hata veriyor. O yüzden aşağıya bıraktım fotoğraf linklerini:
-windows sürüm.
hatanın kendisi.
Bunları kur yada güncelle hocam
1-

2-

Onaylı Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
Selam arkadaşlar. Hileyi kuruyorum falan, oyunu da açıyorum lakin oyun açılırken "Failed to find pattern #1" hatası geliyor, tamama tıklıyorum sonra "Failed to find pattern #2" yazıyor ve oyun kendi kendini kapatıyor. Bu hatayı nasıl çözebilirim? Vanguard falan kapalı bende, faceit de kapalı. Anti virüs programları da kapalı. Acaba hile ve oyun sürümü uyuşmuyor olabilir mi?
foto at detaylı
Post automatically merged:

bendede aynı hata çıktı şimdi

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...